Nokia 5.4 depistat cu Android 12 pe Geekbench

Fără îndoială, HMD Global se află în plină lansare, deoarece compania lucrează la noi modele și le lansează din când în când. Unul dintre smartphone-urile viitoare este Nokia 5.4, care a fost văzut pe platforma de benchmarking Geekbench, sugerând astfel că dispozitivul ar putea primi actualizarea la iterația sistemului de operare Android.

Anterior, alte smartphone-uri Nokia, inclusiv Nokia 2.4, Nokia 3.4 și Nokia G10, au fost depistate pe platforma de benchmarking. La fel ca aceste smartphone-uri, acest model viitor a fost de asemenea observat cu sistemul de operare Android 12. Dispozitivele, inclusiv Nokia X10 și Nokia G50, care au apărut pe platformă, au primit upgrade-ul Android 12 mai târziu.

Din rapoartele existente, se pare că Nokia lansează o mulțime de dispozitive cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google. Spunem așa, deoarece au existat o serie de produse care au fost observate a fi testate cu sistemul de operare Android 12. În special, Android 12 vine cu o mulțime de modificări în interfața de utilizare și funcționalitatea sa generală care îmbunătățește performanța sistemului.

Listarea Nokia 5.4 Geekbench

Nokia 5.4 a fost lansat în 2020 împreună cu o mulțime de alte smartphone-uri de la companie. Având în vedere că dispozitivul a fost depistat cu Android 12 pe platforma Geekbench, ne putem aștepta ca dispozitivul să primească actualizarea în curând.

Mergând pe lista Geekbench, Nokia 5.4 a reușit să obțină 309 de puncte la testul single-core și 1.331 de puncte la testul multi-core. Deoarece a fost observat rulând sistemul de operare Android 12, dispozitivul va include cele mai mari modificări de design din istoria Android până în prezent. Vor fi culori noi, schimbări, lumină și multe altele.

Se susține că Android 12 va oferi utilizatorilor o experiență software personalizată mai dinamică, mai expresivă și mai inovatoare. De asemenea, va aduce spații de sistem recent reproiectate și o arhitectură de securitate îmbunătățită.

Pentru a recapitula, Nokia 5.4 este alimentat de Qualcomm Snapdragon 662 SoC, împreună cu până la 6 GB de RAM. Ecranul are o tehnologie IPS cu rezoluție HD+. Telefonul are o configurație cu patru camere de 48 MP în spate, împreună cu un senzor de 5 MP și doi senzori de 2 MP. Din păcate, bateria de 4.000 mAh de pe acest smartphone nu este acceptată de încărcare rapidă.

Caracteristici principale

 • Ecran:  6.39 inch, rezoluție HD+
 • Procesor:  Qualcomm Snapdragon 662
 • Memorie RAM: 4 GB
 • Stocare internă: 128 GB
 • Cameră din spate:  Quad – 48, 5, 2 și 2 MP (principal, lat, macro și adâncime)
 • Camera frontală:  16 MP
 • Dimensiuni: 160,97 × 75,99 × 8,7 mm
 • Greutate: 180 grame
 • Baterie:  4.000 mAh, 10 W încărcare cu fir
 • Altele:  mufă pentru căști, radio FM, scaner de amprente pe spate, NFC
 • Culori:  albastru „noapte polară” și violet „amurg”
 • Sistem de operare:  Android 10, cu o promisiune de trei ani de actualizări de securitate.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x