Nokia G21 depistat pe Geekbench cu chipset Unisoc

Se pare că Nokia lucrează la smartphone-ul Nokia G21. După cum spune și numele, dispozitivul îi va înlocui Nokia G20 de anul trecut. Dispozitivul a făcut o vizită pe site-ul de benchmarking Geekbench prin care au fost dezvăluite specificațiile sale cheie.

Nokia G21 Geekbench

Lista Nokia G21 Geekbench dezvăluie că este alimentat de un procesor Unisoc care oferă o frecvență de bază de 1,61 GHz. Acest lucru indică faptul că dispozitivul ar putea fi alimentat de chipsetul Unisoc T606. SoC este însoțit de 4 GB de RAM și rulează pe Android 11. A obținut 312 și, respectiv, 1157 de puncte la testele single-core și, respectiv, multi-core ale Geekbench.

Specificații Nokia G21 (zvonuri)

Rapoartele au dezvăluit că Nokia G21 va avea un panou LCD IPS de 6,5 inci. Imaginile telefonului care au apărut prin certificarea sa FCC au dezvăluit că acesta va fi echipat cu un afișaj cu crestătură în formă de lacrimă. Se așteaptă ca ecranul să aibă suport pentru o rezoluție HD+ și un raport de aspect de 20:9.

Pentru selfie-uri și apeluri video, poate avea o cameră selfie de 8 MP. Sistemul de cameră din spate al telefonului poate avea o cameră principală de 50 MP și o pereche de lentile de 2 MP. Dispozitivul va fi ambalat cu o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 18 W.

Este posibil ca Nokia G21 să sosească cu până la 4 GB RAM și până la 128 GB spațiu de stocare încorporat. Ca și alte telefoane Nokia, va rula pe versiunea stoc a Android. În plus, dispozitivul este de așteptat să aducă o conexiune USB-C și opțiuni de conectivitate satisfăcătoare, inclusiv NFC și Bluetooth 5.0.

Nu există informații despre prețul dispozitivului. G21 poate veni în culori precum negru și amurg. Se crede că dispozitivul va fi anunțat inițial în India, în februarie, iar apoi va începe să fie lansat în alte regiuni, care ar putea include România.

CITEȘTE ȘI: Nokia Suzume cu chipset Exynos și Android 12 găsit pe Geekbench

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x