Nokia Suzume cu chipset Exynos și Android 12 găsit pe Geekbench

Nokia Suzume este un nou dispozitiv Nokia testat cu sistemul de operare Android 12. Numele a apărut recent pe Geekbench și este probabil un smartphone accesibil, bazat pe rezultatele testelor cu un singur și mai multe nuclee. Lista a dezvăluit câteva detalii cheie despre acest nou dispozitiv.

Nokia Suzume va veni cu un procesor octa-core, cel mai probabil un procesor Exynos 7884B de 14 nm. Acest chipset este folosit în telefonul Galaxy A10 al lui Samsung.

Celelalte aspecte dezvăluite de listă includ două nuclee Cortex A73 tactate la 2,1 GHz și șase nuclee Cortex A53 tactate la 1,7 GHz.

Acest procesor acceptă rețele 4G LTE și este echipat cu o placă grafică Mali G71 MP2. Smartphone-ul este echipat cu 3 GB de RAM, destul de mediocru pentru un telefon cu cel mai recent sistem de operare Android 12.

În ceea ce privește scorurile, viitorul smartphone Nokia pare să fi obținut 306 de puncte la testul single-core și 1.000 de puncte la testul multi-core.

Ne așteptăm să apară online mai multe detalii despre acest telefon Nokia Suzume în următoarele zile sau săptămâni. Având în vedere că dispozitivul a apărut deja pe platforma de benchmarking, lansarea dispozitivului ar putea avea loc în curând.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x