Google Pixel 7a are specificații cheie scurse

Google Pixel 7a va rezolva acel lucru de care s-a plâns toată lumea în Pixel 6a și va adăuga câteva funcții interesante. Google Pixel 7a este recomandat să vină cu un afișaj cu rată de refresh ridicată, împreună cu o nouă cameră duală pe spate și încărcare wireless.

Informația vine de la renumitul leakster Kuba Wojciechowski de pe Twitter, care într-un thread lung de Twitter a subliniat ce ar putea aduce Pixel 7a la masă. Se zvonește că smartphone-ul va fi lansat în 2023, probabil în perioada conferinței Google I/O din mai, mergând prin prioritate.

Smartphone-ul de buget, care marchează intrarea în ecosistemul Google Pixel, împrumută unele dintre caracteristicile unice ale smartphone-ului emblematic, inclusiv procesorul emblematic dezvoltat de Google, unele dintre inteligența camerei și funcțiile exclusive ale UI. Să aruncăm o privire la ce ar putea avea de oferit viitorul Google Pixel 7a.

Google Pixel 7a: specificații și caracteristici așteptate

Google Pixel 7a ar putea avea în mod speculativ numărul de model și numele de cod Pixel Lynx (L10). Pixel 7a ar putea avea o cameră duală în spate, condusă de un senzor Sony IMX 787 împreună cu o altă cameră Sony IMX 712, care ar forma camera cu unghi larg și, respectiv, ultrawide. Anterior, stiva includea și un senzor Samsung ISOCELL GN1, dar acesta pare să fi fost modificat, potrivit informatorului.

Se așteaptă ca IMX 787 să fie un upgrade important față de IMX 363 datat, aducând Pixel 7a la egalitate cu concurența.

În plus, Google Pixel 7a este recomandat să aibă încărcare wireless. Cu toate acestea, vitezele ar putea fi limitate la 5W. De asemenea, este primul smartphone cu un Google Tensor și o soluție Qualcomm WiFi/Bluetooth.

În ceea ce privește upgrade-ul mare, Google Pixel 7a va avea o rată de refresh de 90 Hz pe un afișaj de 1080p. „Aceasta a fost cea mai mare plângere despre 6a, așa că este plăcut să văd că Google se adresează”, a scris informatorul pe Twitter.

Informatorul speculează că, dacă Google este capabil să mențină prețul smartphone-ului similar cu data trecută, (449 USD în SUA), Pixel 7a ar putea fi o afacere ucigașă în segmentul mid-range. Smartphone-ul este setat să introducă o schimbare radicală în hardware-ul ofertei de gamă medie a Google printr-un afișaj îmbunătățit, camere suplimentare și încărcare wireless. Google va împleti cu siguranță magia sa software unică în interfața cu utilizatorul pentru a-l face să iasă în evidență pe piața aglomerată.

Cu toate acestea, pe baza scenariului economic actual, cu cererea revizuită în scădere în toate regiunile, iar problemele de aprovizionare continuă să persiste, experții de piață sunt de părere că prețurile ar putea crește și mai mult, ceea ce duce la o scădere suplimentară a livrărilor. Într-un astfel de scenariu, Google Pixel 7a va încerca să facă zgomot, iar software-ul actualizat ar putea fi un stimulent pentru ca oamenii să caute un upgrade.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x