Noul design uimitor al Google Pixel 6 și 6 Pro

Google își reîmprospătează gama Pixel anul acesta cu un design complet nou și camere noi. Cel puțin acest lucru este indicat de o scurgere extinsă pe Google Pixel 6 dintr-o sursă foarte serioasă.

Cu mult înainte de lansare, Jon Prosser a distribuit randările Pixel 6 și Pixel 6 Pro pe YouTube. Zvonacul de încredere Max Weinbach susține că noile randări sunt precise în design. Cu toate acestea, el a adăugat că culorile ar putea să nu fie corecte.

Google Pixel 6 si Pixel 6 Pro

Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro apar foarte diferit în comparație cu Pixel 5. Din 2020, se spune că noile randări se bazează pe imagini din viața reală ale liniei Pixel 6.

Partea frontală a Google Pixel 6 are un ecran OLED aliniat central, cu un scaner de amprentă în ecran. Toate cele patru cadre care înconjoară ecranul par destul de subțiri, ceea ce indică faptul că va oferi un raport ecran-corp ridicat. Pixel 6 Pro are același design frontal. Cu toate acestea, se pare că este un telefon mai mare în comparație cu Pixel 6.

În loc de modulul camerei în formă de pătrat, Pixel 6 poate fi văzut purtând o nouă lovitură orizontală a camerei, care include o configurare a camerei duale și un bliț LED. Porțiunile de deasupra și de sub umflătură sunt de culori diferite. Pe de altă parte, Pixel 6 Pro prezintă, de asemenea, același design din spate, dar are un sistem de cameră triplă.

Scurgerea nu are informații despre specificațiile Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro. Rapoartele recente au susținut că viitoarele telefoane Pixel 6 ar putea fi alimentate de cipul personalizat al Google. Se spune că gigantul căutării lucrează la un ceas inteligent numit Google Pixel Watch. Dispozitivul portabil este de așteptat să debuteze cu seria Pixel 6 mai târziu în acest an.

Dacă aceste randări sunt de fapt reale, și așa va arăta Pixel 6, atunci piața smartphone-urilor se va schimba destul de mult în această toamnă.

CITEȘTE ȘI: Modul întunecat Google pentru Căutare pe desktop este în teste

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x