Modul întunecat Google pentru Căutare pe desktop este în teste

Google testează modul întunecat pentru Căutarea utilizatorilor desktop. Modul întunecat pentru Căutarea Google este de culoare gri închis în loc de negru adevărat. Un purtător de cuvânt Google a confirmat pentru The Verge că într-adevăr testează un mod întunecat pentru căutarea pe desktop. În timp ce unii utilizatori par să vadă opțiunea de a activa modul întunecat pentru Căutare, se pare că se așteaptă încă o lansare mai largă.

„Întotdeauna testăm noi modalități de a ne îmbunătăți experiența pentru utilizatorii noștri, dar nu avem nimic anume de anunțat chiar acum”, a declarat Google pentru The Verge. Nu este clar în acest moment când modul întunecat pentru Căutare va fi lansat mai pe larg.

Nu este prima dată când apare un mod întunecat de căutare pe desktop. 9to5Google a raportat în ianuarie că unii utilizatori vedeau atunci modul întunecat. În modul întunecat pentru Căutare, logo-ul multicolor Google devine alb, în ​​timp ce culoarea microfonului va rămâne neschimbată. Site-ul web a publicat, de asemenea, capturi de ecran ale modului întunecat pentru funcția de căutare din Windows 10 în Chrome, precum și Firefox.

Modul întunecat pentru Căutare poate fi activat numai dacă sistemul utilizatorului este setat în modul întunecat. Pentru a activa modul întunecat pe sistemul Windows 10, va trebui să deschideți meniul „Personalizare” în setările sistemului. Faceți clic pe „Mod aplicație” și apoi selectați „Culori”. În cele din urmă, faceți clic pe opțiunea „Întunecat”.

Din testele făcute de Galaxy Tech, modul întunecat este afișat acum doar pe pagina de intrare pentru Căutarea Google. Apare exact ca în imaginea de mai sus și, bineînțeles, doar atunci când ai acest mod activat.

CITEȘTE ȘI: WhatsApp Web aduce apeluri vocale și video

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x