WhatsApp Web aduce apeluri vocale și video

În decembrie 2020, WhatsApp Web cu suport pentru apeluri vocale și video a început să fie lansat pentru unii utilizatori. Încă nu există informații despre momentul în care aceste funcții vor fi disponibile pentru toată lumea. Cert este că în ultimele zile, mai mulți utilizatori au obținut acces la resursă. Așa că putem paria pe un „în curând”.

Un utilizator Twitter verificat pe numele lui Guillermo Tomoyose a distribuit captura de ecran a celei mai recente funcții WhatsApp Web. În imagine, puteți observa butoanele de apel vocal și video cu versiuni beta scrise care au apărut pe versiunea web a aplicației WhatsApp. El a spus că funcția este disponibilă în Argentina.

WhatsApp Web - functie apeluri vocale si video

Datorită acestei noi funcționalități, vom putea comunica cu orice contact fără a utiliza telefonul. În plus, în cazul apelurilor video, va fi posibil să folosim hardware-ul computerului nostru, cum ar fi camera web sau difuzoarele, în timp ce telefonul nostru mobil este în repaus.

Citește și despre: Partajarea datelor WhatsApp cu Facebook devine obligatorie

Este ușor să aflați dacă vă aflați printre câștigători. Dacă da, veți găsi pictograme pentru apeluri video și vocale în interfața WhatsApp Web. O etichetă cu cuvintele „beta” poate apărea lângă butoane pentru a clarifica faptul că funcția nu este încă oficială.

Nu este nevoie să instalați pluginuri sau un anumit tip de client pentru ca apelurile să funcționeze. Totul se face din browser. Dar trebuie să oferiți acces la camera web și la microfon, evident.

Pentru apelurile vocale, WhatsApp Web afișează o mică fereastră plutitoare. Acolo, este posibil să răspundeți la un apel, să încheiați conversația, să dezactivați microfonul sau să activați apelul video, de exemplu.

În apelurile video, WhatsApp Web arată imaginea contactului în dimensiune mare și videoclipul propriului utilizator în dimensiune redusă în colțul ecranului, similar cu ceea ce se face deja în alte servicii de acest tip.

Funcțiile de apelare WhatsApp din versiunea desktop, fie de la un browser web sau de la aplicația pentru Mac sau Windows, este un proiect pe care compania îl dezvoltă de doi ani , potrivit WABetaInfo. Se așteaptă ca compania să lanseze versiunea stabilă în următoarele luni.

Citește și despre: Dual Messenger: Cum să utilizezi simultan două numere WhatsApp pe telefon

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x