Asus ROG Phone 6 Batman Edition este oficial

Alături de noile ROG Phone 6D și ROG Phone 6D Ultimate, Asus a dezvăluit ieri o ediție specială ROG Phone 6. Asus ROG Phone 6 Batman Edition are același hardware ca și vanilla ROG Phone 6 de la începutul acestui an, dar are un design actualizat, include noi bunătăți software și vine cu câteva accesorii cu tematică Batman.

ROG Phone 6 Batman Edition are un finisaj semimat pe spate cu logo-ul Aura RGB Batman. În interior, include câteva modificări ale interfeței de utilizare, inclusiv un pachet exclusiv de teme animate Batman și imagini de fundal live Batman.

În plus, Asus a înlocuit pictograma scanerului de amprente de pe afișaj cu o siglă galbenă Batman pe dispozitiv și a adăugat noi animații de încărcare, sunete, un ecran de apel personalizat și personalizări ale afișajului permanent.

Asus ROG Phone 6 Batman Edition – Specificații și caracteristici

ROG Phone 6 Batman Edition vine într-o carcasă robustă personalizată cu sigla Batman X ROG. Împreună cu telefonul, carcasa include trei accesorii cu tematică Batman – o husă Aero Batman, un ejector SIM cu emblemă Bat cu suport și un proiector USB-C Bat Signal.

După cum am menționat mai devreme, Asus ROG Phone 6 Batman Edition are același hardware ca și ROG Phone 6 obișnuit. Are 12 GB RAM, un afișaj AMOLED de 6,78 inchi la 165 Hz și 256 GB spațiu de stocare UFS 3.1.

Dispozitivul are o configurație de cameră triplă pe spate cu un senzor primar IMX766 de 50 MP, un shooter ultra-larg de 12 MP și o cameră macro de 5 MP. În față, are un selfie shooter de 12 MP.

Alte caracteristici notabile includ o baterie masivă de 6.000 mAh cu suport de încărcare rapidă cu fir de 65 W, difuzoare stereo simetrice, o mufă pentru căști de 3,5 mm și declanșatoare ultrasonice pentru jocuri.

Versiuni și preț

Asus va oferi două variante ale Asus ROG Phone 6 Batman Edition. În America de Nord, dispozitivul va dispune de cipul Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1. Pe de altă parte, va veni cu SoC MediaTek Dimensity 9000 Plus în alte regiuni.

Vorbind despre preț, ROG Phone 6 Batman Edition bazat pe ROG Phone 6D pentru restul lumii costă 1.199 de euro în Europa. Acesta va fi disponibil pentru cumpărare în săptămânile următoare.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x