Galaxy Smart Tag se poate lansa alături de seria Galaxy S21

Se așteaptă ca Samsung să lanseze seria Galaxy S21 la mijlocul lunii ianuarie. Cele trei smartphone-uri vor fi însoțite de căștile wireless Galaxy Buds Pro. Acum, conform unei noi certificări reperate, alături de aceste produse, Samsung ar putea dezvălui la același eveniment un nou dispozitiv numit Galaxy Smart Tag.

Potrivit tweet-ului cunoscutului tipster Mukul Sharma, noul dispozitiv cu numărul de model EI-T5300 a fost certificat de biroul de telecomunicații din Indonezia. Mergând după numele său, este posibil ca Samsung să lucreze la un tracker. Cu toate acestea, aceasta nu este prima dată când lucrează la un astfel de produs. Compania lansase în urmă cu doi ani un tracker LTE-enable sub marca SmartThings. Cu câteva luni în urmă la evenimentul de lansare din seria Galaxy Note 20, gigantul tehnologic a dezvăluit și o aplicație numită „SmartThings Find”, produsele Samsung folosind Bluetooth și UWB (Ultra-Wide Band).

Caracteristici Galaxy Smart Tag

Întrucât viitoarele smartphone-uri emblematice ale Samsung sunt acum așteptate să vină cu UWB la fel ca iPhone-urile, următorul Galaxy Smart Tag ar putea avea și suport pentru UWB. Desigur, tracker-ul va include și LTE și GPS, având în vedere că pachetele oferite în 2018 sunt aceleași. 

Deoarece acest tracker Samsung a primit acum prima certificare, ne așteptăm să apară câteva titluri înainte de lansarea oficială. Dacă acesta este cazul, atunci ar trebui să vedem mai multe informații care apar pe web în viitorul apropiat.

În prezent, Tile este liderul pieței în categoria trackers. Dar acest lucru s-ar putea schimba în curând, deoarece, în afară de Samsung, și Apple ar fi lucrat la propriul său tracker numit „AirTags”. Acești doi giganți tehnologici au șansa de a prelua această piață de nișă, toate datorită ecosistemului lor.

Ați fi interesat să cumpărați un tracker de tip Tile precum Galaxy Smart Tag de la Samsung? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x