Galaxy Buds Pro sunt următoarele căști wireless TWS Samsung

Samsung se pregătește să lanseze încă o pereche de căști wireless TWS cu marca Galaxy Buds, poate alături de seria Galaxy S21 la începutul anului viitor. Urmând Galaxy Buds, Buds Plus și Buds Live, vom obține Buds Pro.

Casti wirelles TWS Samsung Galaxy Buds Pro

Denumirea Samsung Galaxy Buds Pro a fost confirmată de autoritatea de certificare a telecomunicațiilor din Indonezia, chiar alături de numărul de model SM-R190. Noile căști au fost certificate și de 3C din China cu o baterie de 472 mAh în carcasă, precum și de NRRA coreeană.

Certificare casti wirelles TWS Samsung Galaxy Buds Pro

Toate aceste certificări înseamnă că acest produs este aproape gata de lansare și, bineînțeles, se potrivește bine cu zvonul despre evenimentul de prezentare a Samsung Galaxy S21 de la mijlocul lunii ianuarie. Pe baza numelui, nu am fi deloc surprinși dacă Galaxy Buds Pro vine cu anularea activă a zgomotului, o funcție care a fost oferită până acum de de Samsung pe Galaxy Buds Live.

Până acum zvonurile au menționat Galaxy Buds Beyond ca fiind alături de seria S21, așa că poate „Beyond” a fost doar un nume de cod – sau un nume de marketing care s-a schimbat în ultimul moment. Sau Samsung ar putea, de asemenea, să pregătească un alt produs TWS numit Galaxy Buds Beyond. Totul este cam confuz în acest moment.

Nu este clar cât costă Buds Pro separat. Ne putem aștepta ca aceste căști să fie oferite alături de seria Galaxy S21 ca stimulent pentru precomandă. Samsung a făcut acest lucru și în ultimii doi ani.

Acestea sunt toate informațiile pe care le avem despre viitoarele căști Samsung Galaxy Buds Pro, dar suntem siguri că vom primi mai multe informații despre acestea în zilele următoare.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x