SmartThings Find, aplicația care poate urmări dispozitivele Samsung Galaxy pierdute

Smartphone-urile și alte dispozitive sunt atât de legate între viețile noastre încât pierderea unuia poate fi traumatică. În acest scop, Samsung a dezvăluit SmartThings Find, o aplicație care folosește o varietate de tehnologii pentru a vă localiza telefonul, chiar dacă nu există semnal celular sau WiFi.

Spre deosebire de aplicația actuală Samsung Find My Mobile, SmartThings Find poate localiza alte dispozitive decât smartphone-urile, inclusiv Galaxy Watch și chiar Galaxy Buds individuale. Le poate găsi indiferent dacă sunt pierdute în pernele de pe canapea sau în cealaltă parte a țării.

Pentru a face acest lucru, utilizează tehnologie Bluetooth Low Energy și tehnologie ultra-largă, pe lângă conexiunile celulare și WiFi. Dacă un dispozitiv a fost offline timp de 30 de minute, acesta trimite un semnal care poate fi primit de alte dispozitive Bluetooth, chiar dacă acestea nu sunt asociate. Toate datele sunt complet criptate, deci numai tu poți vedea dispozitivul care este pierdut.

Odată localizat, folosește AR cu funcția de hărți „Căutare în apropiere”, împreună cu sunetul pentru a vă ghida către dispozitiv. Veți vedea culori mai intense atunci când vă apropiați, transformându-vă căutarea într-un joc literal „rece, cald mai cald”.

Funcția este limitată la dispozitivele Galaxy, spre deosebire de Google Find My Device. Această aplicație poate localiza orice telefon Android, tabletă sau ceas Android Wear pierdute, împreună cu cele mai recente Pixel Buds. De asemenea, Google a adăugat recent hărți interioare, ajutându-vă să depistați dispozitivele din locuri precum aeroporturi, mall-uri sau clădiri mari.

Samsung spune că serviciul este disponibil la nivel mondial începând cu această săptămână. Vine ca actualizare pentru smartphone-urile și tabletele Galaxy care rulează Android 8 sau o versiune ulterioară.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x