Galaxy Buds Pro: caracteristici cheie și prețuri scurse

Samsung Galaxy Buds Pro se conturează a fi un set cu adevărat mare de căști wireless și un concurent extrem de greu pentru a AirPods Apple Pro. Se așteaptă ca acestea să fie dezvăluite la începutul lunii viitoare, alături de seria Galaxy S21. Le-am văzut deja designul și câteva specificații. Acum, o scurgere a dezvăluit aproape toate noile caracteristici interesante pentru Galaxy Buds Pro, inclusiv anularea zgomotului activ (ANC) și sunetul 3D.

Caracteristici Samsung Galaxy Buds Pro

În primul rând, noile căști Samsung vor veni cu anulare activă a zgomotului, precum și audio 3D pentru conținutul video acceptat. Putem vedea clar că unul dintre meniuri are o comutare cu ANC în partea stângă și modul Ambient în dreapta. Galaxy Buds Pro va putea, de asemenea, să comute automat modul Ambient dacă vă detectează vocea, reducând în același timp volumul media.

Caracteristici Galaxy Buds Pro - Foto 1

Cea mai interesantă dintre caracteristici pentru Galaxy Buds Pro este audio spațial 3D, care ar trebui să funcționeze în mod similar cu audio-ul spațial Apple găsit pe AirPods Pro prin ajustarea sunetului pe baza mișcării utilizatorului printr-un giroscop încorporat. Dar, din păcate, va funcționa doar cu smartphone-urile Samsung care rulează Android 11 cu One UI 3.0 (sau mai nou).

Caracteristici Galaxy Buds Pro - Foto 2

Veți primi, de asemenea, comutatoare standard de profil de sunet din aplicație cu opțiuni de amplificare a basului, claritate și creștere a înalte. Samsung include o comutare pentru a bloca în întregime comenzile tactile de pe Galaxy Buds Pro, precum și opțiunea de a personaliza gestul tactil și de a ține în mod individual pe fiecare cască. 

În afară de funcțiile de integrare cunoscute de celelalte modele, funcția de detectare a conversației și controlul zgomotului Buds Pro poate fi acum controlată și de Bixby.

Printre caracteristici este și Find My Earbuds, care funcționează în tandem cu aplicația SmartThings Find de la Samsung, pentru a vă ajuta să localizați căștile Galaxy Buds Pro în caz că sunt pierdute.

Caracteristici Galaxy Buds Pro pe scurt

  • Procesor audio 3D spațial cu urmărirea capului
  • Detectare voce / conversație: reduceți automat volumul când căștile detectează o conversație
  • Reglarea auzului stânga / dreapta
  • Controlul zgomotului
    • Mod sunet ambiental
    • Modul ANC
  • Senzor de trezire vocală Bixby

Prețuri Galaxy Buds Pro

Potrivit GalaxyClub, căștile Galaxy Buds Pro vor avea prețuri cu amănuntul de 229 euro în Europa, fiind cu câteva zeci mai scumpe decât Buds Live. Sunt mai multe confirmări că noile căști TWS Samsung vor fi disponibile alături de seria Galaxy S21 luna viitoare și vor veni la pachet cu câteva precomenzi ale viitoarelor dispozitive emblematice Galaxy (probabil cu Galaxy S21 Plus și S21 Ultra).

Buds Pro va fi oferit inițial în trei culori negru, argintiu și alb, urmând să vină pe parcursul lui 2021 cu mai multe opțiuni.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x