Samsung Galaxy Buds Pro apar pentru prima dată în imagini

Începând cu anul trecut, noua tradiție a Samsung este lansarea căștilor TWS alături de noile sale telefoane emblematice. Galaxy Buds au fost anunțate în paralel cu seria Galaxy S10; Galaxy Buds Plus a făcut debutul cu familia Galaxy S20 serie, iar Galaxy Buds LIVE lansat în aceeași zi ca și seria Galaxy Note 20. Seria Samsung Galaxy S21 de anul viitor va veni, de asemenea, cu o nouă pereche de căști TWS care vor fi lansate ca Galaxy Buds Pro.

Documentele publicate de FCC și autoritatea indoneziană de telecomunicații SDPPI fac ecoul brandului Galaxy Buds Pro cu numărul de model SM-R190. Același număr de model a fost, de asemenea, introdus anterior într-o certificare coreeană. Toate aceste dovezi fac mai mult decât probabil ca noile muguri Samsung să fie numite Galaxy Buds Pro.

Spre deosebire de Galaxy Buds Live, ne așteptăm ca Galaxy Buds Pro să continue designul în ureche al modelelor originale. Dacă așteptați cu nerăbdare noi căști în formă de fasole de la Samsung, s-ar putea să vă dezamăgiți.

Înainte de lansare, popularul leaker, Evan Blass (@evleaks) ne-a aruncat o primă privire asupra noilor căști Samsung. Imaginile arată căștile în violet, împreună cu o carcasă asortată.

Samsung Galaxy Buds Pro Carcasa
Sursa foto: Evan Blass (Voice)

Specificații Samsung Galaxy Buds Pro

În ceea ce privește designul, Samsung a deviat ușor de la designul Galaxy Buds și Galaxy Buds Plus. Galaxy Buds Pro are încă sfaturi din silicon pentru a păstra sunetele, dar corpul este acum mai rotunjit. Există un microfon în partea de sus și o grilă în partea de jos a fiecărui căști.

S-a raportat că noile căști vor avea anularea activă a zgomotului, astfel că există posibilitatea ca grila să găzduiască mai multe microfoane. Samsung a renunțat și la carcasa în formă de pilulă a modelelor anterioare pentru o carcasă similară cu cea a Galaxy Buds Live în formă de bob. Există un LED în fața carcasei care ar trebui să se aprindă atunci când îl încărcați. La fel ca și în cazul Buds Live, și acesta ar trebui să accepte încărcarea USB-C și wireless.

Carcasa de încărcare a Samsung Galaxy Buds Pro va ascunde o baterie de 472 mAh. Este semnificativ mai mare decât capacitatea bateriei de 270 mAh a carcasei Galaxy Buds Plus. Aceasta înseamnă că utilizatorii ar trebui să poată obține o creștere semnificativă a timpului total de redare / timpul de convorbire. Deocamdată nu există informații referitoare la baterie în interiorul căștilor sau a dimensiunilor acestora.

Galaxy Buds Pro lansare

În ceea ce privește data lansării, Samsung lansează de obicei o nouă pereche de căști alături de smartphone-urile sale emblematice. Galaxy Buds Plus a fost lansat cu seria Galaxy S20 și Buds Live a ieșit cu Note 20. Respectând această tradiție, ne așteptăm ca Samsung să dezvăluie Galaxy Buds Pro în aceeași zi cu seria Galaxy S21, undeva în ianuarie.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x