Cupa Mondială 2022 Live 4K pe TikTok în China

Mai devreme astăzi (14 noiembrie 2022), Douyin, care este practic TikTok, a anunțat oficial că va transmite gratuit Cupa Mondială 2022 Live. Compania a anunțat că va oferi gratuit populara emisiune live a Cupei Mondiale de fotbal pe platforma sa, dar aceasta va fi disponibilă exclusiv în China.

Cupa Mondială 2022 live 4K

Pentru cei care nu știu, Cupa Mondială 2022 are loc în Qatar, iar Douyin a reușit să câștige drepturile de difuzare a Cupei Mondiale FIFA la începutul acestui an. Deci, acum, TikTok din China va acoperi practic întregul eveniment de 28 de zile și va oferi transmisii live gratuite ale tuturor jocurilor la o rezoluție Ultra HD (4K) pe populara sa platformă de partajare a videoclipurilor scurte. Doar căutând „Cupa Mondială”, utilizatorii Douyin vor intra pe o pagină specială dedicată, care vă permite să urmăriți meciurile Cupei Mondiale.

Cupa Mondială 2022 Live. Pe lângă doar transmiterea în flux a jocurilor FIFA, TikTok va oferi și o serie de funcții pentru a face experiența de vizionare a fluxului mai interactivă. Aceasta include permiterea utilizatorilor să invite prietenii să discute în timp ce urmăresc jocul. Aplicația va oferi acest lucru prin crearea unei camere de transmisie live. Rețineți că acest flux gratuit 4K este exclusiv pentru aplicația China Douyin. Adică, nu va fi disponibil în aplicația TikTok, care este disponibilă la nivel global. În prezent, acestea sunt toate informațiile cunoscute cu privire la această problemă, așa că rămâneți pentru mai multe actualizări cu privire la disponibilitatea globală.

Grupe Cupa Mondială 2022

Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal, Olanda
Grupa B: Anglia, Iran, SUA, Țara Galilor
Grupa C: Argentina, Arabia Saudită, Mexic, Polonia
Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, Australia
Grupa E: Spania, Germania, Japonia, Costa Rica
Grupa F: Belgia, Canada, Croația, Maroc
Grupa G: Brazilia, Serbia, Elveția, Camerun
Grupa H: Portugalia, Ghana, Uruguay, Coreea de Sud

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x