Disney Plus vine oficial în România în această vară

Disney Plus, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a confirmat că vine în sfârșit în Europa în această vară, inclusiv în România.

Țările europene în care streamerul va lansa Disney Plus includ Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia și Vatican.

În plus, noile teritorii în care va fi disponibil Disney Plus includ Insulele Feroe din Danemarca, Polinezia Franceză din Franța, Teritoriile de Sud franceze și Colectivul de peste mări St. Pierre și Miquelon, Insulele Åland din Finlanda, Sint Maarten din Țările de Jos, Svalbard și Jan Mayen din Norvegia și Marea Britanie. Teritoriul Britanic al Oceanului Indian, Gibraltar, Insulele Pitcairn și St Helena.

Disney Plus a fost lansat în toamna anului 2019 în SUA, Canada și Țările de Jos și are 118 milioane de abonați, potrivit statista.com. În Europa, pe lângă Țările de Jos, serviciul este disponibil în prezent în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie.

Prețurile abonamentului pentru fiecare țară nu au fost încă dezvăluite. În SUA, pachetul de streaming Disney Plus costă 7,99 dolari pe lună, o creștere de un dolar față de prețul său de lansare, care a fost de 6,99 dolari pe lună.

Site-ul de streaming va fi locul ideal pentru fani pentru a accesa „conținut original exclusiv și mii de episoade și filme de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star”, a spus Disney într-un comunicat.

Sursa

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x