AVATR E11 dezvăluit cu o autonomie de 700 km, accelerează 0-100 în mai puțin de 4 secunde

Avita Technology, fondată de Changan Automobile, Huawei și CATL, a dezvăluit primul vehicul al mărcii, crossover-ul electric Avatr E11 (cunoscut și sub numele de Avita 11). Teaserul lui a fost lansat acum câteva zile, iar acum avem fotografii și detalii despre specificații.

Creatorii descriu Avatr E11 drept „un vehicul electric inteligent și emoționant”. Noua mașină va oferi o dinamică decentă, de la 0 la 100 km/h, va putea accelera în mai puțin de 4 secunde. Rezerva de putere promisă este de 700 km.

Avatr E11 va suporta încărcarea ultra-rapidă de 200 kW. Va primi, de asemenea, un computer foarte puternic pentru sistemul de conducere autonom și de divertisment. De asemenea, se precizează că mașina va face schimb constant de date cu alte mașini, raportând și monitorizând situația de pe drum.

AVATR 11 exterior spate

Vehiculul electric are un preț de 300.000 de yuani (aproximativ 47.000 USD), modelul de producție în masă fiind așteptat să fie lansat în al doilea trimestru al anului 2022, iar producția de masă și livrarea estimate pentru T3 al anului viitor.

Conform planului Avita Technology, linia sa de producție va produce până la 350.000 de vehicule pe an.

(Sursa)

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x