Dacia Spring electrică este la precomandă online

Așa cum se anunțase, începând de sâmbătă, 20 martie, Dacia Spring electrică este la precomandă online pentru versiunea „Comfort Plus”. Completezi un formular pe site-ul companiei și vei primi o ofertă personalizată. Prețul acestei mașini electrice este de 18.100 Euro cu TVA inclus.

Primul vehicul electric accesibil tuturor este dotat cu o baterie de 26,8 kWh și promite o autonomie de 225 km WLTP. Poți merge cu mașina până la 5 zile în oraș fără să-i încarci bateria. Acesta este un lucru extraordinar!

Dacia Spring electrică beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță. Pe mașină se regăsesc limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru mașină și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Dacia electrică va putea fi achiziționată de clienții din România la un preț imbatabil prin intermediul programului RABLA PLUS. Prin acest program, Spring va costa doar 9050 Euro făcându-l cel mai accesibil vehicul electric de pe piață.

Vă reamintesc că automobilul va fi disponibil la lansare în culorile Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x