Xiaomi dezvăluie un încărcător USB-C Fast Charge de 20W compatibil cu iPhone 12

Apple a decis să scoată adaptorul de încărcare din cutia de vânzare cu amănuntul iPhone 12 într-o încercare de a ajuta la conservarea planetei. „Gestul” a fost extins chiar și la modelele mai vechi precum iPhone 11 și iPhone SE 2020. Această decizie a creat fără îndoială o piață profitabilă pentru producătorii de accesorii terți. Xiaomi s-a alăturat ligii OEM-urilor care au lansat un încărcător USB-C Power Delivery (PD) care este compatibil cu iPhone 12, potrivit Gizmochina. Brandul se alătură companiei sale de lanț ecologic ZMI, care a lansat în egală măsură un încărcător USB-C Fast Charge de 20W pentru iPhone 12.

Acest încărcător USB-C Fast Charge de 20W lansat de Xiaomi este compatibil cu telefoanele mobile Apple, inclusiv cel mai recent iPhone 12. Produsul are un preț de 39 de yuani (aproximativ 5 USD) și va fi pus în vânzare pe 3 noiembrie.

Încărcătorul poate oferi încărcare rapidă pentru Xiaomi 10 și iPhone 11, compatibil cu mai multe protocoale de încărcare rapidă și poate oferi, de asemenea, încărcare rapidă pentru dispozitive precum Samsung S10, iPad Pro și Switch. Încărcătorul Xiaomi Type-C de 20W are un aspect alb și cântărește 43,8g.

Încărcătorul Mi 20W Type-C folosește dispozitive de detectare a rezistenței-capacității de înaltă precizie, acceptă protecție la supratensiune, protecție la supracurent, protecție la scurtcircuit, protecție la temperatură și are caracteristicile de interferență anti-electromagnetică, ondulație scăzută și rezistența la electricitatea statică

Site-ul oficial de asistență Apple spune că utilizarea unui adaptor de alimentare rapid poate încărca iPhone-urile acceptate – iPhone 8 și versiuni ulterioare – la 50% în 30 de minute. Veți avea nevoie de un adaptor de 20W sau mai mare pentru a încărca rapid iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.

Citește și despre: Xiaomi Mi 11 va fi lansat în ianuarie 2021

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x