Xiaomi Mi 11 va fi lansat în ianuarie 2021

Se anticipează că seria Xiaomi Mi 11, care este așteptată ca succesor al familiei Mi 10 și care cuprinde Mi 11 și Mi 11 Pro, va debuta în ianuarie 2021. Aceasta este mai devreme decât seria Mi 10 care a fost lansată în februarie. Un tipster de încredere din China a susținut, de asemenea, că gama Mi 11 va fi anunțată în ianuarie anul viitor.

Cu toate acestea, Xiaomi nu ar fi primul brand care își va accelera lansarea în 2021. Se zvonește că Samsung își va lansa seria Galaxy S21 mult mai devreme decât de obicei. Linia OnePlus 9 ar trebui, de asemenea, să debuteze în martie în loc de aprilie.

Deși o listă de rapoarte a sugerat până în prezent că noua serie Mi va merge pe numele Mi 11, Xiaomi nu a făcut încă nicio confirmare oficială din partea respectivă. Există, de asemenea, speculații pe internet că noua serie ar putea veni ca Mi 20 și nu Mi 11.

Xiaomi Mi 11 – Caracteristici și specificații tehnice (zvonuri)

Mi 11 va vedea, fără îndoială, diverse modificări ale performanței, designului și camerelor care ajută la îmbunătățirea competitivității noului telefon Xiaomi în 2021. Acesta ar putea fi, de asemenea, primul telefon din China care prezintă procesorul Snapdragon 875, care nu a fost încă anunțat, în timp ce alte zvonuri indicați spre un afișaj Quad HD și camerele cu rezoluție mai mare.

Pe 1 decembrie, Qualcomm va anunța probabil SoC SD875. Un raport recent a dezvăluit că Xiaomi Mi 11, alimentat cu SD875, este echipat cu un afișaj curbat și camere triple spate. Se speculează că va veni cu o cameră ultra-largă de 48 megapixeli.

Se speculează că Xiaomi Mi 11 Pro va ajunge cu un afișaj curbat cu un design perforat. Se așteaptă să producă rezoluție Quad HD + și o rată de refresh de 120Hz. Nu este clar dacă Mi 11 standard va suporta, de asemenea, aceeași rezoluție și rată de reîmprospătare.

Nu există dovezi clare cu privire la faptul dacă Mi 11 Pro va avea o configurare a camerei quad. S-a raportat la începutul acestei luni că tehnologia de binning 4-în-1 pixeli va permite camerei sale principale să captureze fotografii de 50 de megapixeli. Un teleobiectiv de 48 megapixeli sau 12 megapixeli este, de asemenea, așteptat să fie disponibil pe Mi 11 Pro.

Citește și despre: Cel mai ieftin smartphone 5G al Huawei ar putea fi Honor 10X

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x