Xiaomi arată un acvariu inteligent cu comenzi prin aplicație

Xiaomi și-a actualizat gama de produse pentru casă inteligentă cu Mijia Smart Fish Tank. Este un acvariu inteligent, care poate îndeplini sarcini automat cu ajutorul unei aplicații mobile.

Caracteristici acvariu inteligent Xiaomi

Printre caracteristicile inteligente ale produsului se numără și capacitatea de a hrăni peștii în funcție de ceea ce a fost configurat de utilizator. În acest fel, completarea compartimentului alimentar trebuie efectuată doar o dată la trei luni.

Curatarea cu apa se face si automat, printr-un filtru care are cinci etape de curatare. O pompă ajută și la combaterea proliferării bacteriilor și înseamnă că apa poate fi schimbată doar de două ori pe an.

Acvariu inteligent Xiaomi
Acvariu inteligent Xiaomi

Toate funcțiile sunt controlate prin aplicația Mijia, mai cunoscută în vest ca Mi Home. Este disponibil pentru sistemele Android și iOS și servește deja la gestionarea articolelor inteligente, cum ar fi becurile, camerele și multe altele.

Acvariul Xiaomi are sticlă „ultra transparentă”

Pe lângă caracteristicile sale inteligente, noul acvariu Xiaomi are încă o sticlă UHA „ultra transparentă”. Potrivit informațiilor publicate de Xiaomi, materialul este capabil să lase 91,3% din lumină să treacă.

În interior, are 24 de module LED pentru lumină albă, iar alte 16 colorate cu acoperire în gama RGB. Sistemul poate genera lumină asemănătoare cu lumina soarelui, iar modurile de variație a luminii solare sunt, de asemenea, disponibile.

Preț și Disponibilitate

În acest moment, Mijia Smart Fish Tank se află în faza de crowdfunding, cu o sumă minimă de 50 de dolari (aproximativ 232 de lei în conversie directă). Dacă proiectul merge înainte, acesta va fi vândut efectiv pe piața chineză – fără previziuni de sosire în alte țări.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x