Difuzor inteligent Xiaomi Sound Pro – lansare, specificații și preț

Xiaomi și-a lansat oficial telefoanele inteligente foarte așteptate din seria Xiaomi 13, care au generat multă popularitate în industria tehnologiei datorită caracteristicilor lor avansate și designului elegant. Alături de noile smartphone-uri, Xiaomi a dezvăluit și alte câteva produse, inclusiv difuzorul inteligent Xiaomi Sound Pro, care este setat să concureze cu alte difuzoare inteligente populare de pe piață.

Xiaomi Sound Pro: Specificații și caracteristici

Xiaomi a lansat noul său difuzor inteligent Xiaomi Sound Pro, care are o parte superioară transparentă cu iluminare ambientală care se schimbă odată cu ritmul muzicii. Difuzorul este disponibil pe negru și vine cu protocoale de transmisie audio SBC și AAC, impedanță de 8 ohmi și un port AUX de 3,5 mm. Xiaomi susține că difuzorul oferă un sunet de calitate emblematică. Dispozitivul este acum disponibil pentru cumpărare pe piața chineză.

Xiaomi Sound Pro are o configurație acustică de 7 unități, îmbunătățită față de modelele anterioare. Include un difuzor cu gamă completă de 3 unități pentru un sunet clar și transparent și un radiator pasiv de 3 unități și un subwoofer personalizat pentru o experiență de frecvență joasă de neegalat. Difuzorul are, de asemenea, un woofer mare, cu un volum puternic și poate oferi o presiune a sunetului șocantă de 91 dB.

Xiaomi Sound Pro
Xiaomi Sound Pro

Pe lângă calitatea impresionantă a sunetului, Sound Pro oferă, de asemenea, un câmp sonor omnidirecțional de 360 ​​de grade, permițând întregii familii să se bucure de un sunet bun, indiferent unde este amplasat. Dispozitivul a fost, de asemenea, reglat cu experiență de inginerii acustici ai Xiaomi, folosind software-ul profesional, rezultând un sunet clar și echilibrat, plăcut pentru ureche.

Xiaomi a inclus, de asemenea, tehnologia sa inovatoare audio de calcul în Sound Pro, care a fost actualizat la versiunea 2.0. Această tehnologie ajustează calitatea sunetului de la intrare la ieșire, rezultând o experiență de ascultare la nivel live. Algoritmul Nightingale a fost, de asemenea, actualizat pentru a sprijini ajustarea independentă a efectelor sonore, permițând utilizatorilor să aleagă stilul preferat prin intermediul aplicației Xiaomi Speaker.

Xiaomi Sound Pro speaker

În ceea ce privește designul, Sound Pro prezintă un efect de lumină ambientală galaxie generat de margele de lampă LED care înconjoară corpul dispozitivului. Lumina urmărește muzica în timp real, creând o atmosferă elegantă. Difuzorul are, de asemenea, o percepție inteligentă a corpului uman, combinând tehnologia de calcul audio și vizuală care oferă un sentiment de direcție și efecte de iluminare inteligente. În general, Xiaomi Sound Pro este un difuzor inteligent puternic și impresionant, cu sunet de înaltă calitate și o gamă largă de funcții avansate.

Preț și disponibilitate

Difuzorul inteligent Xiaomi Sound Pro este acum disponibil pentru cumpărare. Prețul inițial al difuzorului este de 999 de yuani, dar în prezent există o reducere de 10% la pachet. Compania a menționat că va oferi un Xiaomi Mi Band 7 Pro cu achizițiile pe 25 decembrie. Împreună cu Sound Pro, Xiaomi a lansat și telefoanele inteligente din seria Xiaomi 13, Xiaomi Mini Host și Xiaomi 10G Router pe 11 decembrie. Xiaomi nu a anunțat încă dacă Sound Pro va fi disponibil pe piețele din afara Chinei.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x