WhatsApp pe PC sau Laptop fără telefon mobil conectat

WhatsApp a început să lanseze o actualizare care vă permite să utilizați Messenger pe alte dispozitive cum ar fi un PC desktop sau un laptop fără necesitatea de a avea un telefon mobil conectat la internet (prin GizChina). Cu această funcție, puteți accesa conversațiile pe aplicația desktop sau pe WhatsApp Web chiar dacă smartphone-ul este oprit. Există însă o limită de patru dispozitive care pot fi conectate simultan.

Funcția, promisă în iulie, a ajuns pentru prima dată pe WhatsApp Beta și acum ajunge pe mai multe smartphone-uri ca o actualizare a versiunii stabile a messenger-ului. Poate fi văzut în secțiunea „dispozitive conectate” a aplicației.

Când îl activați pentru prima dată în contul de WhatsApp, vă arată o notificare că toate dispozitivele conectate anterior vor fi deconectate și va trebui să efectuați o nouă autentificare folosind codul trimis pe mobil. După aceea, utilizarea nu mai depinde de o conexiune la internet pe smartphone.

Rețineți că funcția modifică codul de securitate WhatsApp. Așa că nu vă alarmați când primiți un mesaj că un prieten și-a schimbat codul în aplicație. Probabil că veți vedea multe dintre acestea în următoarele zile.

De reținut este și faptul că funcția nu va funcționa pe tablete și că există anumite limitări pe iPhone, cum ar fi faptul că nu puteți curăța sau șterge conversațiile de pe dispozitivele conectate dacă dispozitivul principal este un iPhone.

Nu în ultimul rând, din motive de securitate, dacă nu deschideți WhatsApp pe telefoane timp de 14 zile, aplicația va deconecta automat toate celelalte dispozitive și va trebui să le adăugați din nou.

CITEȘTE ȘI: WhatsApp Web aduce apeluri vocale și video

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x