WhatsApp lucrează pentru a permite mai mult de 4 persoane la un apel video sau audio de grup

Cu actuala pandemie care a forțat o mulțime de oameni să rămână acasă, apelurile video de grup și chiar apelurile audio de grup au decolat cu adevărat în ultima perioadă. Aplicații precum Duo Google au crescut deja numărul maxim de participanți la apel video de grup la 12 persoane, iar acum se pare că WhatsApp deținut de Facebook intenționează să facă ceva similar.

Instrumentul de apelare video FaceTime de la Apple acceptă 32 de persoane, în timp ce Facebook Messenger poate susține până la 50 de persoane într-un apel video.

După cum raportează WABetaInfo, o parte a codului din ultima actualizare Beta sugerează că WhatsApp poate crește în curând numărul de persoane care se pot alătura unui apel audio sau vocal în aplicație. În prezent, limita este de patru participanți, ceea ce este mult mai mic decât ceea ce oferă unii concurenți.

Dacă acest raport este adevărat, atunci s-ar putea să putem suna mai mult de patru persoane simultan pe WhatsApp.

Inițial, acest cod a fost reperat în WhatsApp beta pentru iOS și la scurt timp după același cod a apărut și pe WhatsApp beta pentru Android. Acum nu știm încă dacă și când va fi lansată această nouă actualizare, dar este de așteptat să vină atât pentru iOS cât și pentru Android.

WhatsApp a adăugat și un nou antet de apel prin cea mai recentă actualizare beta pe Android. Acum pe WhatsApp la fiecare apel video sau vocal , antetul apelului va afișa un mesaj care spune „Criptat end-to-end”. În prezent, acest lucru este vizibil numai pentru utilizatorii beta WhatsApp de pe Android și nu a fost prezentat până acum la versiunea stabilă.

Se pare că toate părțile implicate vor trebui să aibă instalată cea mai recentă versiune de WhatsApp pentru ca numărul maxim de participanți să fie activat. Și încă nu se știe care va fi noul număr maxim la un apel video sau audio. Sperăm că va fi o schimbare semnificativă și nu va trece doar de la 4 la 6 sau ceva de-a lungul acestor linii. Ar trebui (oficial) să aflăm destul de curând.

Citește și despre: Microsoft Surface Go 2 se poate lansa în câteva săptămâni

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x