Microsoft Surface Go 2 se poate lansa în câteva săptămâni

Microsoft a lansat tableta Windows Go Surface în iulie 2018. Noua linie Surface nu a fost actualizată anul trecut. Dar este sigur că Microsoft va lansa un succesor anul acesta, denumit Surface Go 2, în câteva săptămâni de acum încolo, susține MSPoweruser.

Formația Surface este destul de populară printre utilizatorii de afaceri, artiști și chiar unii dezvoltatori. Tableta Surface Go este dotată cu un stilou, o tastatură și o mulțime de funcții care se adresează acestei nișe de clienți. Destul de interesant, a ajuns să concureze cu iPad-ul Apple, dar nu a fost aproape de ele atunci când vine vorba de specificații. Cu toate acestea, a fost capabil să introducă caracteristicile tabletei Windows 10 utilizatorilor interesați de aceasta.

scurgere Surface Go 2 din luna trecută a dezvăluit câteva specificații destul de impresionante pentru tabletele viitoare ale Microsoft, inclusiv un procesor dual core Intel Core m3-1800Y cu 8 GB RAM, un SSD de 256 GB și o grafică Intel UHD 615. Este posibil să existe și un model de gamă inferioară care să împacheteze un procesor Intel Pentium 4425Y.

Aceste specificații ar putea face din Microsoft Surface Go 2 o amenințare serioasă pentru iPad Air de 499 USD, care începe cu doar 64 GB de stocare și ambalează doar 3 GB RAM.

Mai mult, la fel ca și predecesorul său, Surface Go 2 ar putea porni de la 399 USD și poate ajunge la 650 USD pentru modelul high-end cu LTE. În ceea ce privește disponibilitatea, este posibil ca compania să înceapă să ia comenzi chiar în mai.

Citește și despre: Huawei MatePad 10.4: Imagini și specificații scurse pentru noua tabletă

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x