Huawei MatePad 10.4: Imagini și specificații scurse pentru noua tabletă

Huawei MatePad 10.4 ar trebui să fie următoarea tabletă de gamă medie a gigantului chinez: imagini și specificații scurse recent despre acest dispozitiv.

În noiembrie 2019, Huawei a lansat Huawei MatePad Pro 5G cu motor Kirin 990 5G în China. În februarie, compania a anunțat ediția globală. O scurgere proaspătă dezvăluie faptul că Huawei lucrează la o tabletă MatePad de gamă medie, alimentată de chipsetul Kirin 810. Numele exact al produsului dispozitivului nu este încă cunoscut. Cu toate acestea, noua scurgere a dezvăluit specificațiile și imaginile sale cheie.

Tableta Huawei MatePad 10.4 are aceeași dimensiune a afișajului ca MatePad Pro original și high-end. Acest panou are o rezoluție de 2000 x 1200 pixeli. Dispozitivul este echipat cu camere frontale și spate de 8 megapixeli pentru imagini și apeluri video. Scurgerea afirmă, de asemenea, că tableta va sosi cu suport pentru stylus.

MatePad va fi oferit în două configurații – o variantă de bază de 4 GB + 64 GB și o variantă de 6 GB + 128 GB. De asemenea, consumatorii vor putea achiziționa versiuni celulare doar Wi-Fi și Wi-Fi +, fiecare dintre aceste opțiuni prezentând configurațiile de stocare + RAM menționate mai sus.

Huawei MatePad 10.4 are, de asemenea, o baterie mare de 7250 mAh, care ar trebui să fie mai mult decât capabilă să alimenteze tableta toată ziua fără să rămână fără energie. Tableta va rula EMUI 10.1 Lite pe Android 10. De asemenea, va avea un chipset HiSilicon Hi1103 care va aduce suport pentru Bluetooth 5.1 și Wi-Fi 802.11ac.

Scurgerea indică faptul că prețul de pornire al noilor tablete va fi de aproximativ 255 USD. Nu există încă niciun cuvânt în cronologia lansării acestei tablete. Este posibil ca Huawei să anunțe acest produs atunci când seria Nova este anunțată în câteva săptămâni. Anunțul este așteptat pe 23 aprilie.

Citește și despre: GIGABYTE redefinește laptopurile pentru jocuri cu modelele sale AORUS și AERO

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x