Vivo brevetează un design de smartphone pliabil cu Stylus Pen

Săptămâna trecută, s-a dezvăluit că vor exista în total patru smartphone-uri pliabile de la OPPO, Vivo și Xiaomi combinate în a doua jumătate a anului 2021. Este demn de remarcat faptul că toate aceste trei mărci nu au debutat încă primul lor smartphone pliabil, dar au a brevetat diferite modele în ultimele luni. Un nou astfel de brevet by vivo a apărut acum.

Potrivit LetsGoDigital, Vivo Mobile Communication a depus un brevet de proiectare la WIPO (World Intellectual Property Office) în februarie 2020. Intitulat „Display panel and mobile terminal”, acest brevet a fost aprobat și publicat în octombrie 2020. Cu toate acestea, publicația pare că abia acum l-au găsit și chiar au creat randări 3D pentru vizualizare.

Brevet Vivo

Conform documentației, acest design are un ecran pliabil spre interior care se desfășoară într-o tabletă. Afișajul flexibil este situat în interior, astfel încât ecranul să rămână bine protejat împotriva influențelor externe. Vivo a arătat un smartphone pliabil cu un design oarecum similar ca Samsung Galaxy Z Fold 2. Dar are un design unic de balamale, cu un compartiment pentru un stylus.

Acest compartiment nu este altceva decât un spațiu în punctul de pliere al panoului de afișare. Prin urmare, stiloul inclus are aceeași lungime ca dispozitivul și are un vârf din material moale din cauciuc pentru a evita zgârieturile pe ecran. Mai mult, nu cade din compartiment atunci când este plasat în interior, deoarece rămâne atașat magnetic. Dacă stylusul este deteriorat, este de asemenea posibil înlocuirea doar a părții deteriorate.

În afară de detaliile menționate mai sus, brevetul nu spune prea multe despre acest design, deoarece este vorba doar de panoul pliabil și de stylus. Din păcate, din documentație nu este clar cum va fi alimentat stiloul, posibil folosind o baterie internă. De asemenea, nu se știe dacă stiloul Vivo va suporta Bluetooth.

Acestea fiind spuse, Vivo poate utiliza o parte din acest design într-un viitor smartphone pliabil, cu toate acestea, nu putem spune cu siguranță pentru că companiile depun o mare varietate de brevete din când în când.

Citește și despre: Samsung Galaxy A32 5G: Primele imagini și câteva detalii

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x