Samsung Galaxy A32 5G: Primele imagini și câteva detalii

Primele zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy A32 5G au apărut la sfârșitul lunii iulie. De atunci, nu au existat informații noi referitoare la acest smartphone până acum. Noua scurgere referitoare la acest telefon vine sub formă de redări ale husei. Aceste randări au fost împărtășite de cunoscutul tipster din India Sudhanshu Ambhore pe Twitter.

Presupunând că randările sunt exacte, ceea ce vedem este mai degrabă un telefon monocorp decât un design sandwich-sticlă. Destul de interesant, randările sugerează că cele trei camere orientate spre spate nu sunt închise într-un dispozitiv pătrat sau dreptunghiular. În schimb, fiecare dintre cei trei senzori trece prin propriul decupaj circular independent de pe panoul din spate. Camera triplă se așteaptă să conțină o cameră principală de 48MP, alături de un senzor ultrawide și o cameră de adâncime de 2MP.

Samsung Galaxy A32 5G va avea un afișaj Infinity-U (panou cu o crestătură de picătură de rouă) pe partea din față. Partea dreaptă a telefonului va găzdui butoane de volum și o cheie de alimentare cu un senzor de amprentă încorporat, iar partea stângă va include un slot pentru cartela SIM.

Partea inferioară a telefonului conține o mufă pentru căști, port USB-C, difuzor și decupaj pentru microfon. Nu există detalii despre materialele folosite aici, dar se pare că ne uităm la o construcție din plastic. Vă vom ține la curent cu mai multe detalii despre viitorul Samsung Galaxy A32 5G de îndată ce vor fi disponibile.

Rețineți că randările nu provin de la Samsung, ci de la un producător de huse terță parte, care ar trebui să aibă specificațiile și dimensiunile corecte, dar ar putea să nu cunoască toate detaliile fine referitoare la designul Galaxy A32 5G. Prin urmare, unele detalii văzute în aceste randări s-ar putea să nu fie corecte, iar imaginile nu oferă o garanție că acesta va fi designul final al telefonului.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x