Tesla deschide primul showroom dar și un service în România în 2021

Tesla a publicat luni pe site-ul oficial cinci anunțuri de angajare pentru București, prin care confirmă că va deschide un showroom și un service în România. „Ne pregătim intrarea în România”, menționează constructorul american de mașini electrice în descrierea posturilor.

În timp ce ne pregătim pentru noua noastră intrare în România, căutăm să recrutăm un manager de showroom care să conducă noua noastră echipă din București”, spune Tesla într-unul dintre anunțuri.

Cele cinci posturi anunțate de compania lui Elon Musk pentru București sunt: manager de magazin, manager service, consilier vânzări, tehnician de service și tehnician senior de service.

Tesla showroom România

Potrivit site-ului Profit.ro, în acest an la noi în țară au fost înmatriculate 56 de mașini Tesla, cu 40 unități mai mult decât în 2019. În acest context, este explicabilă decizia celor de la Tesla de a deschide un showroom și a unui service în România, care să deservească clienții existenți, care se apropie de 150 de persoane.

„Există informații referitoare la două posibile locații: centrul commercial din Băneasa sau un complex rezidențial aflat în sectorul 2 al Capitalei. Spațiul va fi accesibil clienților începând cu această vară. Un service pentru modelele Tesla ar putea să-și facă apariția în Pipera”, conform ProMotor.

Nu este exclus să vedem și primele stații Supercharger pentru încărcarea mașinilor electrice odată cu sosirea Tesla în România. Veștile bune vin și din partea Ministerul Mediului, care a anunțat recent că românii vor putea să își achiziționeze autoturisme Tesla, prin programul Rabla Plus.

Citește și: Samsung lansează Galaxy Z Fold 3 cu S Pen în iunie 2021

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x