Samsung lansează Galaxy Z Fold 3 cu S Pen în iunie 2021

Samsung va începe anul viitor cu lansarea seriei Galaxy S21 în primul trimestru. Rapoartele au susținut că compania sud-coreeană ar putea anula linia Galaxy Note anul viitor. Acesta ar putea fi motivul pentru care se speculează că Galaxy S21 Ultra va ajunge cu suport pentru S Pen. Un nou raport din Coreea susține că Samsung va împinge Galaxy Z Fold 3 până în iunie 2021.

După Galaxy S21 Ultra, acesta este primul dispozitiv proiectat pentru 2021 despre care se spune că va susține un S Pen, conducând în continuare acea constatare dureroasă că Samsung va întrerupe gama Galaxy Note în 2021.

Se pare că Samsung va putea face S Pen să funcționeze pe ecranul flexibil de pe Galaxy Z Fold 3 datorită sticlei ultra subțiri de a doua generație. Noul strat de acoperire UTG va rezista mai bine la zgârieturi comparativ cu cel de cauciuc (îngrozitor) de pe Fold 2. Se pare că va fi suficient de greu pentru a nu fi marcat de S Pen.

Potrivit raportului, Samsung a început să dezvolte eșantioane finale ale Fold 3 pentru producția în serie. Este de așteptat ca telefonul pliabil premium să sosească cu cele mai noi tehnologii Samsung, cum ar fi S Pen și camera selfie sub afișaj.

Galaxy Z Fold 3 va avea un compartiment dedicat pentru adăpostirea S Pen. Rapoartele anterioare au dezvăluit că S21 Ultra nu va avea un compartiment S Pen, dar totuși va suporta acest lucru.

Este logic ca Samsung să întrerupă seria Note, deoarece stiloul va fi acceptat în alte două serii emblematice. Deoarece smartphone-urile pliabile vor fi la modă, Samsung își va canaliza toate resursele în seria Galaxy Z Fold și Z Flip.

Citește și: Apar primele imagini ale telefonului Motorola Moto G10 Play

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x