Televizorul OLED rulant al LG va fi livrat în 2020 și costă o groază de bani

Cea mai mare senzație TV din ultimii doi ani la CES a fost probabil televizorul LG OLED rulant. Este un televizor de 65 de inci suficient de flexibil pentru a se înfășura ca un abajur și a se face nevăzut în dulapul său. Când dorești să vizionezi ceva, doar apeși un buton pe telecomandă și apare un glorios OLED TV ca un cobra de divertisment dintr-un coș.

Nu mai este SF. În urmă cu doi ani, LG Display a prezentat primul său ecran OLED care poate fi rulat, iar LG Electronics intenționează să îl lanseze ca produs de consum în acest an. Potrivit Cnet, televizorul OLED rulant va costa în jur de 60.000 USD și va fi lansat ”cândva în al doilea sau al treilea trimestru al anului 2020”.

În timp ce RX se rulează doar de pe podea, LG a prezentat la CES 2020 o nouă versiune conceptuală care coboară de sus, ca un ecran pentru proiector. Ecranul OLED derulant măsoară 65 de inci, deci nu este încă o înlocuire directă a unui proiector, dar puteți vedea potențialul aici.

LG spune că televizorul a fost testat la 50.000 de rulări în sus sau în jos. Deci, dacă l-ai activat sau oprit de opt ori pe zi, ar dura 17 ani. RX este acoperit de garanția TV standard a LG.

Desigur, dacă plătiți pentru un televizor de 50.000 de dolari, probabil că doriți ceva ceva mai fain decât un OLED de podea. De aceea, LG își oferă capacitatea de a monta televizorul pe tavan și de a-l desfășura de sus.

Acesta include majoritatea noilor accesorii introduse pe televizoarele LG OLED standard 2020, inclusiv procesorul A9 Gen 3 și controlul vocal pe câmpul îndepărtat al Alexa și Google Assistant.

Citește și despre: Realme X50 5G: specificații complete publicate de TENAA

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x