TCL va prezenta noua tehnologie TV Mini-LED la CES 2020

La CES 2020, marele producător de televizoare TCL Electronics urmează să prezinte următoarea generație de tehnologie tv Mini-LED printre o suită completă de noi inovații TV și smartphone. Compania chineză de la Shenzhen va arăta, de asemenea, noului său smartphone TCL Plex care va veni cu un display OLED.

Mini-LED-urile sunt construite în jurul tehnologiei Quantum Contrast, un nou standard pentru calitatea imaginii TV a fost stabilit cu zeci de mii de mini-LED-uri individuale care alimentează cele mai premium modele TCL.

Deși nu oferă controlul luminozității pixel-cu-pixel la fel cum o face OLED-ul, televizoarele Mini LED pot fi mult mai strălucitoare decât OLED.

Mini-LED-ul, cunoscut și sub denumirea de „diodă de emisie a luminii sub-milimetrice”, a fost propus pentru prima dată de Epistar și se refere la LED-uri cu o dimensiune de aproximativ 100 de micrometri. Mini-LED este o tehnologie de tranziție între LED-urile tradiționale și Micro LED și este o versiune îmbunătățită a iluminării tradiționale de iluminare LED.

„TCL este încântat să fie la cel mai mare spectacol al tehnologiei și să stea pe cea mai mare etapă a tehnologiei pentru a împărtăși ultimele noastre dezvoltări Mini-LED, alături de viziunea noastră pentru industrie în epoca AI și IoT”, a declarat Kevin Wang , CEO TCL Industrial Holdings și TCL Electronics . 

„TCL se angajează să ofere o gamă mai largă de produse pentru a satisface nevoile consumatorilor și pentru a le oferi experiențe mai bune și mai personalizate. Ca toate produsele noastre, sper că această nouă linie de televizoare își îmbunătățește viața aducând bucurie în casele din întreaga lume.”

Lasă un comentariu

error

Vă place acest blog? Vă rog să răspândiți vestea :)