TCL va prezenta noua tehnologie TV Mini-LED la CES 2020

La CES 2020, marele producător de televizoare TCL Electronics urmează să prezinte următoarea generație de tehnologie tv Mini-LED printre o suită completă de noi inovații TV și smartphone. Compania chineză de la Shenzhen va arăta, de asemenea, noului său smartphone TCL Plex care va veni cu un display OLED.

Mini-LED-urile sunt construite în jurul tehnologiei Quantum Contrast, un nou standard pentru calitatea imaginii TV a fost stabilit cu zeci de mii de mini-LED-uri individuale care alimentează cele mai premium modele TCL.

Deși nu oferă controlul luminozității pixel-cu-pixel la fel cum o face OLED-ul, televizoarele Mini LED pot fi mult mai strălucitoare decât OLED.

Mini-LED-ul, cunoscut și sub denumirea de „diodă de emisie a luminii sub-milimetrice”, a fost propus pentru prima dată de Epistar și se refere la LED-uri cu o dimensiune de aproximativ 100 de micrometri. Mini-LED este o tehnologie de tranziție între LED-urile tradiționale și Micro LED și este o versiune îmbunătățită a iluminării tradiționale de iluminare LED.

“TCL este încântat să fie la cel mai mare spectacol al tehnologiei și să stea pe cea mai mare etapă a tehnologiei pentru a împărtăși ultimele noastre dezvoltări Mini-LED, alături de viziunea noastră pentru industrie în epoca AI și IoT”, a declarat Kevin Wang , CEO TCL Industrial Holdings și TCL Electronics . 

“TCL se angajează să ofere o gamă mai largă de produse pentru a satisface nevoile consumatorilor și pentru a le oferi experiențe mai bune și mai personalizate. Ca toate produsele noastre, sper că această nouă linie de televizoare își îmbunătățește viața aducând bucurie în casele din întreaga lume.”

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x