Știri tech pe scurt din 25 Octombrie 2023

Câteva știri tech pe scurt interesante de citit miercuri 25 octombrie 2023, pentru a fi la curent cu noutățile din tehnologie, știri it și gadgeturi.

  • În cursul zilei de miercuri 25 octombrie 2023 Ziua Armatei Române, va avea loc o serie de ceremonii militare în principalele garnizoane din ţară, în bazele militare din teatrele de operaţii unde sunt staţionaţi militarii români, precum și în capitalele statelor în care ţara noastră are reprezentanţe permanente. (Hotnews)
  • Grupurile de telecomunicații Orange și MasMovil, din Franța și Spania, au ales operatorul român Digi pentru a prelua activele pe care intenționează să le vândă în Spania, în scopul de a calma preocupările Bruxelles-ului cu privire la concurența de pe acest piață. Două surse apropiate acestui caz au declarat pentru Reuters aceste informații. (Profit)
  • Calendarul evenimentelor, 25 octombrie 2023 – selecțiuni (Rador)
  • Miercuri începe o nouă ediție a Indagra la Romexpo, unde vor fi prezente peste 550 de companii. Indagra 2023 se concentrează pe tehnologiile viitorului în agricultură și inovațiile din horticultură, viticultură și zootehnie. Târgul este dedicat atât companiilor românești cât și celor străine din domeniul agricol. Participanții așteptați la eveniment includ antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători și importatori din domeniu, studenți la facultăți cu profil agricol și agroalimentar, reprezentanți ai instituțiilor publice, precum și publicul larg. (Agerpres)
  • Conceptul de smartphone „brățară” de la Motorola ar putea fi o formă finală inteligentă pentru dispozitivele pliabile. Prototipul este un dispozitiv OLED de 6,9 ​​inchi care se poate îndoi în jumătate. (Techradar)
  • Google ia în considerare modelele de afaceri cu abonament pentru noile sale oferte de inteligență artificială. CEO-ul Google, Sundar Pichai, a sugerat că compania ar putea adopta modele de afaceri cu abonament pentru unele dintre noile sale produse AI. (Insider)
  • Gigantul tehnologic Nvidia spune că SUA i-a spus să oprească imediat livrarea unora dintre cipurile sale avansate de inteligență artificială în China. (BBC)

CITEȘTE ȘI:

Stirile zilei
0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x