Știri tech pe scurt din 24 Octombrie 2023

Câteva știri tech pe scurt interesante de citit marți 24 octombrie 2023, pentru a fi la curent cu noutățile din tehnologie, știri it și gadgeturi.

  • Ford Otosan lansează marți producția noului Ford Transit Courier la fabrica din Craiova. Modelele Courier vor putea ajunge să fie produse în 100.000 de unități/an. Cât costă o mașină?
  • Atenție la phishing pe Booking! (Zoso)
  • MediaTek a dezvăluit că va prezenta foarte așteptatul său chipset Dimensity 9300 pe 6 noiembrie. Această nouă adăugare la gama MediaTek promite să ofere performanțe excepționale și eficiență energetică, ridicând ștacheta pentru procesoarele mobile. (GSMChina)
  • Amazon acceptă acum conectări cu cheie de acces pe browsere și dispozitive iOS. Acest lucru le oferă utilizatorilor acces la noua soluție de conectare care este considerată mai sigură decât parolele, permițându-le să își acceseze contul folosind datele biometrice sau PIN-ul pe care îl folosesc pentru a-și debloca dispozitivele. (Engadget)
  • Instagram vă poate permite în curând să alegeți să vedeți conținutul numai din conturile verificate. „Similar cu ceea ce fac alte platforme precum X (fostul Twitter) și Telegram, Meta permite acum utilizatorilor să plătească pentru a fi verificați și pentru a debloca unele funcții suplimentare pe Facebook și Instagram. Pentru a convinge mai mulți oameni să plătească pentru serviciul Meta Verified, compania a lucrat la o nouă opțiune care va permite utilizatorilor să aleagă să vadă numai conținutul din conturile verificate.” (9to5mac)
  • Dezvoltarea afacerilor prin închiriere și leasing. Banii în mișcare. (Digi24

CITEȘTE ȘI:

Stirile zilei
0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x