SSD Micron 7450 lansat cu NAND cu 176 de straturi

Micron a anunțat că eșantionează primul SSD NAND cu 176 de straturi integrat vertical din lume pentru centrul de date. SSD Micron 7450 cu NVMe oferă o latență de calitate a serviciului (QoS) de 2 ms sau mai puțin, o gamă largă de capacități și cel mai larg set de factori de formă disponibile pentru a răspunde nevoilor sarcinilor dvs. de lucru. cele mai solicitante centre de date. 

Acest nou SSD pentru centru de date include NAND Micron, lider în industrie, care conține 176 de straturi de celule de stocare și tehnologie CMOS-under-the-array dovedită pentru a oferi un design super-eficient. Acest SSD integrat pe verticală cu DRAM proprietară Micron și SOC dezvoltat intern cu firmware asociat permite companiei să răspundă rapid nevoilor clienților de pe piață și să sprijine securitatea îmbunătățită a dispozitivului.

Caracteristici SSD Micron 7450

Latență redusă semnificativ

SSD-ul 7450 atinge o latență de 2 ms sau mai puțin pentru o calitate a serviciului de 99,9999%, sarcini de lucru aleatorii, îmbunătățind performanța bazelor de date precum Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL, RocksDB, Cassandra și Aerospike, inclusiv celelalte. Comparativ cu SSD-urile SATA, latența este redusă cu aproape 50%, iar lățimea de bandă de citire se îmbunătățește de până la 12 ori. 

Combinație diferită de capacități și factori de formă

SSD-ul Micron 7450 are mai multe opțiuni de capacitate pentru a satisface multitudinea de nevoi ale centrelor de date. Gama sa largă de capacități, de la 400 GB la 15,36 TB, include o capacitate de lider în industrie de 8 TB într-un factor de formă compact de E1.S. În plus, cel mai larg set de factori de formă din industrie pentru SSD-urile centrelor de date abordează provocările unice ale sarcinilor de lucru ale centrelor de date. 

  • Opțiunile pentru factorul de formă U.3, M.2 și E1.S răspund nevoilor în evoluție termică, de spațiu și de putere.
  • Singurul SSD PCIe Gen4 U.3 din industrie, cu grosimi de 15 mm și 7 mm, oferă flexibilitate platformelor care necesită unități NVMe de 2,5”.
  • SSD-ul M.2 PCIe Gen4 de 22×80 mm, conceput în primul rând pentru utilizarea serverului de pornire, este un factor de formă compact care acceptă protecția împotriva căderii de curent.

Securitate pentru a proteja centrul de date

Organizațiile care foloseau standarde înalte de criptare pentru datele în repaus și în mișcare au avut un cost mediu pe încălcare a datelor care a fost cu 29,4% mai mic anul trecut decât o încălcare în organizațiile cu criptare scăzută sau fără criptare. 

SSD-urile Micron oferă funcționalitate de unitate de auto-criptare și opțiuni Microsoft eDrive care ajută la protejarea împotriva încălcării datelor și adaptează securitatea la cerințele specifice de protecție a datelor. 

Mediul de execuție sigur (SEE) Micron oferă o protecție și mai mare a datelor prin furnizarea de hardware dedicat procesării de securitate cu izolație fizică. SEE îmbunătățește enorm securitatea datelor în repaus prin utilizarea memoriei dedicate, a codurilor securizate și a unui motor de procesare de securitate. 

Suport pentru Open Compute Project

SSD Micron 7450 acceptă, de asemenea, distribuții Open Compute Project (OCP) pentru medii calificate. Specificația OCP a creat un mediu prosper și a creat o abordare standardizată care ajută la reducerea complexității integrării și la accelerarea timpului de lansare pe piață.

Colaborare cu lideri din industrie

SSD -ul Micron 7450 a fost bine primit de o gamă largă de clienți și este în prezent în curs de calificare cu un număr de hiperscalere, clienți și producători de centre de date. Acesta va fi disponibil pentru cumpărare de către clienți prin distribuție în aprilie.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x