Sony dezvăluie noul controller PS5 DualSense Edge

În timpul nopții de deschidere a Gamescom Live, Sony a făcut un nou anunț surprinzător. Compania a dezvăluit noul controller wireless DualSense Edge pentru consola de jocuri PS5.

După cum sugerează și numele, se pare că noile controllere de joc sunt varianta „Pro” a controllerelor DualSense existente. Această variantă vine cu diverse îmbunătățiri, una dintre adăugirile majore fiind capacitatea de a personaliza comenzile, capacele comutabile ale stickului, butoanele pentru spate și multe altele. Noul controller PS5 DualSense Edge are toate caracteristicile wireless ale DualSense original. Aceasta include funcții precum feedback haptic, declanșatoare adaptive, un microfon încorporat, comenzi de mișcare și altele.

În plus, vine și cu un cablu USB tip C împletit pentru conectivitate. Deși, actualizările sale majore includ comenzi personalizabile în care un utilizator poate personaliza practic fiecare parte a noului controller DualSense Edge și poate mapa controalele la intrări specifice și chiar își poate regla scopul prin ajustarea sensibilității stick-ului și a zonelor moarte. În afară de aceasta, există și opțiunea de a crea mai multe profiluri de control pentru a permite utilizatorilor să salveze mai multe profiluri pentru diferite mapări ale cheilor.

Una dintre cele mai bune completări cu noul controller PS5 DualSense Edge este, fără îndoială, designul modular al controlerului. Acest lucru le permite, practic, utilizatorilor să schimbe capacele de stick pentru a asigura confortul. În plus, jucătorii pot chiar să mapeze comenzile către acest set de butoane înapoi care pot fi schimbate.

În acest moment, mai sunt încă o mulțime de întrebări despre controlerul DualSense Edge. PlayStation nu a dezvăluit încă data lansării și nici nu a detaliat prețul pentru ceea ce pare a fi răspunsul Sony la controllerul Xbox Elite.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x