Seria Huawei P40 va fi echipată cu WiFi 6+

Se preconizează că seria Huawei P40 va sosi luna viitoare și, dacă credem ce spune un zvon care iese din China, vom vedea că gama P40 vine cu WiFi 6+. Aceasta tehnologie este o dezvoltare internă a companiei, care ar trebui să aducă avantaje clare.

În zilele noastre WiFi 6 a devenit un cuvânt zgomotos după lansarea noii serii Samsung Galaxy S20 și Xiaomi Mi 10 (Pro). Dar seria P40 va suporta WiFi 6 +. Aparent, Huawei vrea să mai adauge încă unul. WiFi 6+ este în discuție pentru noile modele din seria P40. 

Producătorul chinez de telefonie se descurcă mai bine decât alții, deoarece vor lansa și o grămadă de noi routere compatibile WiFi 6+. Huawei va trebui să lanseze noile produse la „Conferința 5G All-Scenario”, care va avea loc pe 24 februarie.

Este clar că WiFi 6+ este mai bună decât WiFi 6 (802.11ax), pe care le-am văzut pe Samsung Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+ și pe noua serie Galaxy S20.

Datele de certificare anterioare au arătat că soluția wireless a seriei Huawei P40 este un cip all-in-one WiFi / Bluetooth, Hisilicon Hi1105. Aceasta pare a fi baza hardware pe care Huawei își va implementa standardul WiFi 6+.

Lățimea de bandă teoretică actuală a smartphone-urilor WiFi 6 existente în prezent pe piață este de 1200 Mbps, ceea ce a obținut un maxim de 900 Mbps în practică. Tehnologia actuală WiFi 6 este de fapt mai rea decât tehnologia găsită în seria Mate 20 din 2018.

Citește și despre: Noua motocicletă electrică Zero SR / S promite o autonomie care poate atinge 320 de kilometri

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x