Noua motocicletă electrică Zero SR / S promite o autonomie care poate atinge 320 de kilometri

Noua motocicletă electrică SR / S de la Zero are un design nou și o gamă sporită și poate atinge o autonomie de 320 de kilometri.

Compania de motociclete electrice Zero Motorcycles a adăugat un nou model liniei, SR / S promițând mai mult confort pentru croaziera pe distanțe lungi pentru a merge cu tracțiunea sa sigură. Împrumutând motoarele electrice și alte componente ale Zero SR / F de anul trecut, noua motocicletă este mai verticală și va găzdui și un pasager.

Marea diferență între cele două motociclete este în stilul SR / S. Este prima motocicletă Zero cu caroserie completă, ceea ce înseamnă că are un set mai complet de panouri pentru caroserie decât motocicletele mai „goale” de care a fost cunoscută compania.

Principalele îmbunătățiri care ajută SR / S să iasă în evidență sunt în designul aerodinamic și geometria mai confortabilă și mai rafinată a motocicletei. Sau după cum spune Zero, Zero SR / S este acum „Cel mai confortabil sport pe drum”.

Motocicletă electrică Zero SR / S

Ca și specificații mai specifice, motorul electric ZF 75-10 și bateria litiu-ion de 14,4 kWh sunt menținute de la modelul anterior. Forța totală atrasă de motor este de 110 cai și un cuplu de aproape 190 Nm (140 lb-ft). În ceea ce privește viteza maximă, producătorul indică faptul că atinge aproximativ 200 km/h și se ating până la 5.000 rpm în tracțiunea roților din spate. Producătorul explică că aerodinamica motocicletei permite crouch-ului să îmbunătățească eficiența cu 13% în comparație cu Zero SR / F.

Motocicleta electrică Zero SR / S poate accepta, de asemenea, un accesoriu pentru rezervorul de alimentare, care adaugă 3,6 kWh de capacitate a bateriei și îmbunătățește gama motocicletei. Cu accesoriul pentru rezervoarele electrice, SR / S este evaluat pentru o distanță de 323 km (201 mile).

SR / S vine atât în ​​configurații standard, cât și premium. Primul, cu un încărcător de 3 kW, costă 19.995 dolari, al doilea, cu un încărcător de 6 kW, este la un preț de 21.995 dolari. Rezervorul de energie menționat anterior costă în plus 2.895 de dolari.

O parte din farmecul SR / S este tehnologia integrată. Există controlul de stabilitate Bosch MSC, împreună cu controlul tracțiunii, controlul cuplului de tracțiune și controlul frânei de viraje. Sunt oferite mai multe moduri de acționare, cu Street, Sport, Eco și Rain preconfigurate și alte zece moduri personalizate pentru ca piloții să le configureze.

Toate acestea se realizează prin sistemul de operare Cypher III de la Zero. SR / S este conectat, cu o aplicație pentru smartphone care poate afișa lucruri precum starea bicicletei și a bateriei, notificări tip-over și actualizări ale locației, împreună cu partajarea datelor de rulare. Acesta din urmă include nu numai unde ați mers și când, ci și valori detaliate precum viteza, unghiul slab, puterea, cuplul, starea de încărcare și energia utilizată / regenerată. Aplicația le va permite proprietarilor să instaleze actualizări, precum și controlul de la distanță al încărcării.

Citește și despre: De necrezut cât costă o înlocuire a ecranului pliabil Galaxy Z Flip

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x