Samsung va lansa S Pen Pro pentru Galaxy S21 Ultra mai târziu în acest an

Mai mare nu este întotdeauna mai bun, dar pentru Samsung Galaxy S21 Ultra este, pentru că atunci când Samsung a dezvăluit că noul său super-telefon este compatibil cu stiloul S Pen al companiei, acesta a dezvăluit și noul S Pen Pro.

Puteți utiliza de fapt orice S Pen vechi sau curent la Galaxy S21 Ultra.  Deci, dacă aveți un stylus de la un Note vechi, îl veți putea utiliza pe noul dispozitiv Samsung.

Noul S Pen este mare în toate dimensiunile, făcându-l mai confortabil. Acest lucru este posibil, deoarece stylusul nu trebuie să se potrivească într-un telefon subțire, ci este atașat pe partea laterală a carcaselor selectate.

Acesta este un stilou pasiv (deoarece nu există baterie înăuntru), deci funcționalitatea Bluetooth de la recentele Galaxy Note lipsește. Cu toate acestea, datorită tehnologiei Wacom, S21 Ultra poate detecta când apăsați butonul pentru a declanșa anumite acțiuni și comenzi rapide (atâta timp cât S Pen este aproape de afișaj).

Pe de altă parte, S Pen Pro este și mai mare, dar oferă funcții Bluetooth, de exemplu, folosind stylus-ul ca cheie de declanșare la distanță sau controlând playerul muzical.

În ceea ce privește prețul, S Pen de bază pentru Galaxy S21 Ultra costă 200 lei singur sau puteți obține o husă de 340 lei care vine la pachet cu stylus-ul. Sau, din nou, puteți folosi un S Pen vechi pe care îl aveți.

Samsung nu a dezvăluit prețul pentru noul S Pen Pro, dar spune că va ajunge mai târziu în acest an. Stiloul nu va avea, de asemenea, o carcasă specială pentru telefon în care utilizatorii îl pot stoca în funcție de dimensiunea sa.

Citește și: Seria Samsung Galaxy S21 va ajunge în 11 culori

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x