Seria Samsung Galaxy S21 va ajunge în 11 culori

Samsung se pregătește să introducă seria Galaxy S21 săptămâna viitoare și compania își pregătește deja site-urile web pentru aceasta. O listă extinsă de peste 900 de pagini de destinație a fost creată de Evan Blass – unul pentru fiecare versiune Galaxy S21, S21 Plus, Galaxy S21 Ultra, cu opțiuni de memorie (128 GB, 256 GB sau 512 GB) și o duzină de combinații de culori. Blass remarcă faptul că această listă nu este probabil exhaustivă sau cuprinzătoare și ar putea fi modificată.

Lista conține unsprezece opțiuni de culoare disponibile, toate mergând sub numele de „Phantom” – negru, maro, auriu, gri, bleumarin, roz, roșu, argintiu, titaniu, violet și alb. Culorile cunoscute în prezent ale modelelor Galaxy S21 includ Phantom Black, Pink, Silver, Purple și Gold, iar celelalte sunt mai proaspete.

Cu toate acestea, șansele sunt că Samsung nu va introduce toate aceste culori flagship-urilor sale simultan – s-ar putea să vedem mai multe opțiuni la anunțul din 14 ianuarie, restul fiind limitat la variante exclusive, piețe specifice și programate pentru mai târziu în an, pentru a reaprinde hype-ul pentru telefoanele Samsung S21.

Unele variante de piață vor fi, de asemenea, prezente – de exemplu, Samsung Italia va vinde varianta Phantom Grey a Samsung S21 5G sub numele Enterprise Edition; același lucru este valabil și pentru Phantom Black S21 Ultra 5G. Lista extinsă poate fi găsită în linkul Sursă, unde toată lumea poate vedea ce combinații pregătește Samsung pentru fiecare piață separată.

Citește și despre: Prețurile Galaxy S21 confirmate de un transportator european

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x