Samsung Galaxy Z Flip are un design uimitor

Samsung și-a programat evenimentul Unpacked la San Francisco, pe 11 februarie, unde compania este pregătită să lanseze viitoarea gamă Galaxy S20. Odată cu aceasta, compania este de așteptat să își dezvăluie noul telefon pliabil, despre care se spune că se numește Samsung Galaxy Z Flip.

În ultima vreme se zicea că se numește Galaxy Fold 2, însă recent, s-a zvonit că viitorul telefon pliabil al Samsung se numește Galaxy Bloom. Dar, acum, se spune că Galaxy Bloom este doar un nume de cod, iar numele real al smartphone-ului este Samsung Galaxy Z Flip. Acum, randările acestui telefon au apărut în spațiul online.

Din randările LetsGoDigital, se pare că Galaxy Z Flip va veni echipat cu un display UTG, sau un ecran Ultra Thin Glass, care este atât de subțire încât dă posibilitatea de a se îndoi fără a crăpa. În timp ce acest lucru face ca telefonul să fie mai robust și mai durabil, crește și costul produsului pentru companie.

Smartphone-ul este de așteptat să aibă un ecran flexibil de 6,7 inci, un volum semnificativ mai mare decât  Motorola RAZR, care are un ecran de 6,2 inci și este dotat cu un design de pliere asemănător. Se spune că telefonul va avea un afișaj cu perforare sau un ecran Infinity-O, care va găzdui un senzor de cameră frontal de 10 megapixeli.

Raportul adaugă că compania a folosit o nouă balama inovatoare numită Hideaway Hinge, care este practic invizibilă atunci când utilizați telefonul și când este desfășurat. Nu este clar ce a folosit compania pentru mecanismul de închidere.

Odată ce dispozitivul este pliat, veți avea acces la un mic afișaj de notificări, care este semnificativ mai mic decât cel al Samsung Galaxy Fold și este probabil exclusiv pentru afișarea orei, datei, indicatorului bateriei și notificărilor primite.

Lângă afișarea notificărilor este un modul cu cameră duală împreună cu un bliț. Conform rapoartelor, senzorul principal al camerei va fi de 108 megapixeli și va veni cu suport de zoom optic de 5x. Unele rapoarte indică, de asemenea, doi senzori de cameră de 12 megapixeli.

În ceea ce privește celelalte specificații, Samsung Galaxy Z Flip este de așteptat să fie alimentat de către Qualcomm Snapdragon 855 Plus SoC, cuplat cu până la 8 GB RAM și 256 GB de stocare internă. Dispozitivul va rula sistemul de operare Android 10 cu One UI 2 al companiei. Acesta va fi alimentat de două baterii – una de 900 mAh și alta de aproximativ 2.100 mAh sau 2.300 mAh, împreună cu suport pentru încărcare rapidă.

Din datele de până acum încă nu am aflat cum sunt gestionate cele două camere, unde va fi amplasat cititorul de amprentă și având în vedere prețul ridicat al tehnologiei ecranului, ce preț va avea Samsung Galaxy Z Flip?

Ar trebui să aflăm răspunsul la multe dintre aceste întrebări din 11 februarie, la lansarea seriei Galaxy S20.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x