Cum va fi Samsung Galaxy S20 diferit de S10?

După cum probabil știți, Samsung și-a anunțat oficial următorul eveniment Unpacked pentru 11 februarie și, mai mult ca sigur, vom vedea (oficial) Galaxy S11 sau S20 pentru prima dată. Conform ultimelor zvonuri lansate în spațiul online, noua serie a Samsung va fi numită Galaxy S20 și va cuprinde trei modele: Galaxy S20, S20 Plus și S20 Ultra. Este posibilă și o versiune S20e care trebuie luate în considerare.

Mai multe specificații cheie ale Galaxy S20 au apărut în baza de date Geekbench. Aici dispozitivul este listat cu numărul de model SM-G9786U și este afișat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865 și, de asemenea, 12 GB RAM. În Europa probabil telefonul va veni cu Exynos 990 – SoC ușor mai slab, care va fi probabil comercializat și ca Exynos 9830 – indiferent dacă în toate regiunile cu un modem 5G este încă în prezent neclare.

Conform celui mai recent tweet a lui Ice Universe, care este renumit pentru precizia sa, Samsung va alege senzori de rezoluție de 12 MP pe Galaxy S20 și S20 Plus în locul camerei de 108 MP, cum spuneam în acest articol. Va fi un senzor de 1,8μm, ceea ce îl face mai puternic și va permite obținerea de fotografii mai bune decât cu Galaxy Note 10 și S10. Fotografiile vor fi obținute cu mai puțin zgomot și, de asemenea, vor funcționa mai bine în situații cu lumină scăzută. Senzorul de 108 MP dezvoltat de companie va fi disponibil doar pe Galaxy S20 Ultra.

Se spune că Galaxy S20 Plus va avea o singură cameră selfie față de S10 Plus. Gaura de afișare centrată a fost redusă în comparație cu Note10. Tot zvonurile spun că telefonul va avea un număr de patru camere pe partea din spate. Receptorul va fi de asemenea prevăzut cu afișaje noi cu rată de refresh de 120 Hz. Lipsește butonul Bixby și mufa pentru căști de 3,5 mm. 

Cel mai probabil, modelul de vârf al seriei Galaxy S20 va veni cu o baterie mai mare decât toate celelalte modele de până acum. Zvonurile spun că S20 Ultra ar putea avea o baterie de 5.000 mAh față de 4100 mAh de pe S10 Plus. Va avea suport pentru o încărcare rapidă de până la 25W.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x