O randare dezvăluie designul camerei din spate a Galaxy S11 Plus / Galaxy S20 Plus

S-a zvonit că următoarele flagship-uri Galaxy S ale Samsung vor ajunge la începutul lunii februarie. Încă nu se confirmă dacă se va lansa ca Galaxy S11 sau seria Galaxy S20 . Cu toate acestea, mai multe detalii despre telefoane păstrează designul. Cea mai recentă este o randare care arată cum va arăta configurația camerei din spate a Galaxy S11 Plus / S20 Plus.

Conform imaginilor publicate, noul smartphone Samsung va avea patru camere. Contul de Twitter al OnLeaks a distribuit câteva imagini cu noul smartphone-pilot Samsung. Una dintre imaginile pe care le-a împărtășit utilizatorul a fost legată de camera telefonului. Steve Hemmerstoffer alias OnLeaks  a declarat că designul pe care l-am văzut pentru prima dată în noiembrie, când a lansat randări ale telefonului, „s-a bazat pe un prototip de primă etapă”.

Recent Steve a distribuit pe Contul de Twitter o altă imagine cu designul camerei posterioare a Galaxy S11 Plus / S20 Plus. Aveți mai jos „o randare actualizată bazată pe ultimul prototip pe care l-am primit și care prezintă ceea ce presupun că este configurația finală”, după cum spune Steve Hemmerstoffer.

Samsung Galaxy S11 Plus camera spate
Sursa foto

Camera din spate va conține probabil 4 sensori așezați în formă de L. Compoziția sa este similară cu cea a concurentului Huawei P30 Pro – coloana din stânga include o cameră cu unghi ultra-larg, o cameră principală de 108MP și un teleobiectiv cu zoom 5x cu un sistem periscop similar cu cel al Huawei P40. În coloana din dreapta puteți vedea senzorul ToF și blițul.

Una dintre afirmațiile despre seria Samsung Galaxy S11 nu este doar că va face fotografii detaliate, dar va putea, de asemenea, să filmeze imagini foarte clare cu o cameră periscopă și o putere software cu mult mai mare de 5x. O altă caracteristică care se presupune a fi inclusă în dispozitiv este înregistrarea video 8K la 30 fps care poate fi alimentată de procesorul Snapdragon 865.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x