Samsung Galaxy S11 arată așa în randări

Samsung Galaxy S11 este la câteva luni distanță de a ieși la lumina zilei, dar utilizatorii vin în sprijin cu primele randări CAD. Prima și cea mai surprinzătoare caracteristică este configurarea camerei pe spate – se pare că are o mulțime de senzori într-o configurație dreptunghiulară, similar cu ceea ce oferă Galaxy M30s în prezent.

Camera selfie va schimba și pozițiile – se va muta la mijloc, la fel ca în telefoanele Galaxy Note 10.

Partea din spate a viitorului device va găzdui noul sistem de camere foto, care este grupat în forma de L. Acest sistem a fost reperat și pe randările viitoarelor smartphone-uri Galaxy A51 și A71. Receptorul va avea până la cinci senzori pe spate. Deși știm că trei dintre acestea vor fi camerele obișnuite și una ar trebui să fie senzorul 3D ToF, scopul ultimului senzor nu este încă cunoscut. Acestea vor fi completate de un bliț LED și cum arată modulul autofocus cu laser.

Zvonurile spun că seria Samsung Galaxy S11 va fi o bestie în departamentul de camere. Se spune că alinierea arăta o „nouă” cameră primară de 108 megapixeli, care este de așteptat să fie mai bună decât senzorul de 108MP Samsung ISOCELL HMX decât cel de pe Mi Note 10 și Mi MIX Alpha. Telefoanele sunt, de asemenea, așteptate să debuteze zoom optic de 5x, tehnologie asemănătoare cu Deep Fusion și funcții ale camerelor, precum Single Take Photo, Director’s View, Hyperlapse de noapte, panorame verticale, o înregistrare video impresionantă de 8K și multe altele.

Samsung Galaxy S11 ar trebui să aibă un ecran de 6,7 inch, în timp ce Galaxy S11e compact va împacheta un ecran de 6,4 inch. De asemenea, ne așteptăm să vedem Galaxy S11 + cu o diagonală de 6,9 inch, iar scurgerii spun că toate trei vor avea variante 5G (va fi standard în telefonul cu dimensiunea Plus).

Display-ul pentru cele trei modele va fi cel mai probabil AMOLED dinamic, punch-găuri sport pentru camerele selfie, oferă suport HDR10 +, va avea rezoluție QHD + și un scaner cu amprentă ultrasonic. Zvonurile spun că seria Galaxy S11 ar putea veni cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Se așteaptă ca toate cele trei modele să aibă conectivitate 4G și 5G, Qualcomm Snapdragon 865 SoC / Exynos 990 SoC (în funcție de piață) bifând pe nucleele lor și interfață personalizată One 10 UI 2.0 bazată pe Android 10. Se pare că ofertele premium de la Samsung vor debuta încă din 18 februarie anul viitor.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x