Samsung Galaxy Z Flip 3 are noi redări 3D în care prezintă designul său minunat

La începutul acestei săptămâni au apărut imagini promoționale ale Samsung Galaxy Z Flip 3, care ne arată mai exact ce ne-am putea aștepta să vedem de la următorul smartphone pliabil Samsung cu clapetă. LetsGoDigital s-a asociat cu designerul grafic Giuseppe Spinelli pentru a crea redări 3D ale Galaxy Z Flip3 pe baza promoției difuzate.

Imaginile au arătat că va exista un afișaj extern mai mare și o sticlă mată. Acest lucru se reflectă în randările Spinelli, deoarece se așteaptă ca telefonul să sosească cu Gorilla Glass Victus pe jumătățile exterioare ale Z Flip 3. Se așteaptă să sosească cu un cadru de armură reînnoit pentru o durabilitate mai bună. De asemenea, este posibil ca dispozitivul să vină cu suport pentru rezistența la stropire.

Samsung Galaxy Flip 3 randare 3d

Samsung Galaxy Z Flip 3 ar putea avea o cameră principală de 12MP și un obiectiv ultrawide de 12MP pe spate. Se spune că dimensiunea ecranului extern este de 1,83 inci. Ecranul mai mare va permite utilizatorilor să citească întregul mesaj text fără a fi nevoie să deschidă dispozitivul.

Este probabil ca ecranul principal al telefonului să continue să aibă un design perforat. Ar putea fi echipat cu o cameră selfie de 10MP. Nu este clar ce procesor va fi prezent sub capota dispozitivului. Pliabilul ar putea fi disponibil în versiunile de stocare de 128GB și 256GB.

Viitorul telefon pliabil cu clapetă de la Samsung va fi disponibil într-o gamă largă de culori care includ verde, violet, negru, alb, roz, și albastru închis. Se zvonește că Samsung Galaxy Z Flip 3 va sosi încă din iulie, posibil alături de Galaxy Z Fold 3.

CITEȘTE ȘI: Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) apare în primele imagini online

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x