Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) apare în primele imagini online

Samsung intenționează să lanseze un smartphone Galaxy S21 FE, iar primele sale randări tocmai au apărut online. @OnLeaks a dezvăluit că designul smartphone-ului Fan Edition va urma stilul Samsung Galaxy S21 al camerei foto, dar va avea aceeași culoare ca și panoul.

La fel ca Galaxy S20 FE din 2020, S21 FE prezintă un aspect și o performanță similare cu colegii săi mai scumpi, dar va veni cu măsuri de reducere a costurilor pentru a-și menține prețul sub control.

Potrivit @OnLeaks, telefonul va măsura 155,7 x 74,5 x 7,9 mm (9,3 mm la nivelul camerei), ceea ce îl face puțin mai mare decât Galaxy S21 de bază. Cadrul va fi din metal, cu toate acestea, panoul din spate va fi „glazurat mat”, care este un mod elegant de a numi panourile de plastic cu aspect de sticlă.

Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition)
(@ OnLeaks / Voice)

Se spune că Samsung Galaxy S21 FE va avea un ecran Infinity-O de 6,4 inci, puțin mai mare decât ecranul de 6,2 inci al Galaxy S21. Există o singură gaură de perforare tip bulină în centru pentru camera selfie. Vorbind despre camere, trio-ul din spate pare să aibă trei obiective identice, dar ne așteptăm la un downgrade de la 12MP principal + 64MP tele + 12MP ultrawide combinație a Samsung Galaxy S21.

Unde nu veți vedea nimic redus este în departamentul de performanță cu modelele 5G din SUA, China și Internațional, așteptate să dispună de un procesor Snapdragon 888. Chiar și modelele 4G Galaxy S21 FE vor prelua în continuare excelentul Exynos 2100.

Samsung Galaxy S21 FE ar putea fi anunțat în august, în locul modelelor Galaxy Note, la care Samsung are în vedere să renunțe din cauza „unui dezechilibru serios în cererea și oferta de cipuri din sectorul IT la nivel global”.

Samsung a înregistrat un succes considerabil cu Galaxy S20 FE în primul rând datorită etichetei sale de preț. Dacă aceeași strategie se repetă pentru Galaxy S21 FE, Samsung ar putea avea unul dintre cele mai fierbinți smartphone-uri ale anului.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x