Samsung Galaxy A51 și A71 obțin funcții noi ale camerei

Samsung a lansat ieri o nouă actualizare de firmware pentru Galaxy A51 și Galaxy A71. Actualizarea aduce multe dintre cele mai bune caracteristici ale camerei Galaxy S20. Aceste caracteristici nu făceau parte din actualizarea One UI 2.1 care a fost lansată pentru Galaxy A51 acum două luni. Unul UI 2.1 nici măcar nu a fost lansat pentru Galaxy A71.

Multe noi funcții ale camerei au fost introduse odată cu seria Galaxy S20. A fost primul care a venit cu One UI 2.1. Unele dintre aceste funcții au început acum să se descurce cu alte dispozitive. Ceea ce este deosebit de demn aici este faptul că Samsung a pus modul Pro complet pe un dispozitiv care nu este cel mai important cu această actualizare. Acest lucru îi va permite utilizatorilor să ajusteze manual viteza de focalizare și de obturare și este un element bun pentru cei care solicită un control mai complex al hardware-ului camerei.

Galaxy A51 și Galaxy A71 vor ajunge și la Single Take, un mod care înregistrează automat video și captează fotografii cu filtre. Alte moduri precum Hyperlapse de noapte și Filtrele mele fac, de asemenea, reducerea.

Actualizarea este un semn binevenit că Samsung este serios în privința filtrării caracteristicilor fotografiei emblematice pe dispozitivele sale mai ieftine.

Citește și: Samsung Galaxy M41 cu baterie de 6.800mAh primește certificarea 3C

În timp ce Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71 nu ambalează același hardware al camerei ca și cel al Galaxy S20 Ultra, ele rămân captivante capabile. Galaxy A51 dispune de o cameră posterioară principală de 48MP susținută de un dispozitiv de protecție ultra-lat de 12MP, o cameră macro de 5MP și un senzor de adâncime de 5MP. În schimb, Galaxy A71 are o linie similară cu un senzor de 64MP în rolul principal.

Pentru iubitorii de muzică, Samsung distribuie Music Share pe ambele dispozitive, caracteristică care eficientizează procesul de partajare a muzicii pe mai multe telefoane și dispozitive Bluetooth.

În plus, textele frecvente vor vedea, de asemenea, smart-uri Samsung Keyboard îmbunătățite, cu o predicție mai bună a acțiunilor, gesturi glisante de șters cu două degete și instrumente de traducere în linie.

Vă puteți aștepta ca stabilitatea generală a sistemului să fie îmbunătățită și același lucru este valabil și pentru securitate. Desigur, soluțiile de erori obișnuite sunt și ele. Actualizarea vine cu build A515FXXU3BTF4 pentru A51 și A715FXXU2ATG1 pentru A71, deși pot exista variații regionale între șirurile de construire. Actualizările de firmware pentru ambele dispozitive vor fi rulate în următoarele săptămâni.

Citește și: Motorola One Fusion a fost anunțat cu camera de 48MP și Snapdragon 710

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x