Samsung Galaxy M41 cu baterie de 6.800mAh primește certificarea 3C

Smartphone-urile moderne sunt încărcate cu mai multe camere foto și afișaje cu o rată de actualizare ridicată, însă aceste funcții de ultimă oră au încă nevoie de o baterie fiabilă pentru a le alimenta. Potrivit unei noi înregistrări pe site-ul de certificare 3C din China (conform capturii de ecran postate de RootMyGalaxy), noul telefon Samsung Galaxy M41, ar putea avea o baterie cu o capacitate de aproape 7.000mAh.

Samsung Galaxy M41 certificare baterie 3C

Certificarea a relevat faptul că bateria vine cu numărul de model EB-BM415ABY. Conform listei, capacitatea nominală a bateriei este de 6800mAh. Compania chineză Ningde Amperex Technology Limited a fabricat bateria, care va oferi aproape la fel de multă energie ca tableta emblematică Galaxy Tab S6. De asemenea, este mai mare decât Galaxy M31, care are o baterie de 6.000mAh.

O imagine reală a bateriei litiu-ion a fost descoperită și pe site-ul Safety Korea. Aceste ultime scurgeri confirmă faptul că data lansării Samsung Galaxy M41 este chiar după colț.

Creșterea capacității nu este atât de surprinzătoare, având în vedere istoria seriei Galaxy M. Samsung are tendința de a încărca această linie axată pe buget cu baterii mari, afișaje cu mărgete și mai multe camere pe partea din spate. Deși nu se cunoaște prea mult despre Samsung Galaxy M41 încă, așteptați-vă să urmeze o formulă similară.

Trebuie spus că durata de viață a bateriei smartphone-ului este determinată de o serie de factori și nu doar de capacitatea brută. Totuși, așteptați-vă că dispozitivul alimentat de această baterie va petrece câteva ore bune departe de încărcător.

Citește și: Supercomputerul japonez este cel mai rapid din lume

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x