Redmi AX5400, primul router de gaming lansat de Xiaomi

Xiaomi tocmai a lansat smartphone-ul Redmi K50G în China. Acesta este cel mai nou telefon de gaming al companiei de pe piață. Dar în timpul lansării, brandul a lansat și un alt produs. Acesta este noul router Redmi AX5400, care este primul router de gaming al companiei.

Dispozitivul este construit pe platforma Qualcomm, echipat cu șase amplificatoare de semnal, 512 MB RAM, un buton de conectare la rețeaua Mesh, susținută de diverse routere Redmi și Xiaomi.

Designul routerului, conform sursei (în chineză), este inspirat de mașinile sport. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece notele aceluiași design pot fi urmărite în Redmi K50 Gaming, pentru promovarea căruia compania a încheiat un acord de parteneriat cu echipa de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas.

Redmi AX5400 este echipat cu patru antene, patru porturi LAN (unul dintre ele – 2,5 Gbps) și iluminare de fundal încorporată. Rata maximă de transfer de date într-o rețea Wi-Fi este de 2,5 Gbps. În China, noul router este evaluat la echivalentul a 95 de dolari.

CITEȘTE ȘI: Xiaomi Mi Router AX6000, cel mai rapid router WiFi 6: până la 6.000 Mbps

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x