Razer dezvăluie noul ventilator de răcire RGB MagSafe pentru iPhone

Razer tocmai a lansat Razer Phone Cooler Chroma, un ventilator de răcire compatibil MagSafe care este proiectat pentru a se atașa pe spatele unui telefon iPhone. 

Noul cooler Razer este descris ca o modalitate de a „învinge căldura” cu „tehnologie avansată de răcire” pentru jocuri pe smartphone-ul tău. Desigur, are RGB pentru a ajuta cu cadre suplimentare și personalizare, oferind 12 lumini LED și 16,8 milioane de culori.

Cooler-ul are un ventilator cu 7 pale și un radiator din aluminiu, cuplat cu o placă de răcire Peltier electronică, acționând ca un radiator CPU pentru a îndepărta căldura de pe iPhone-ul tău, expulzând-o cu ventilatorul.

În ciuda ventilatorului, care se rotește cu până la 6400 rpm, zgomotul generat ajunge doar la 30 de decibeli abia audibili, ceea ce ar trebui să fie greu de auzit în zgomotul ambiental. De asemenea, poate fi conectat la iPhone folosind Bluetooth, astfel încât să vă permită să controlați proprietățile ventilatorului, inclusiv culoarea luminilor.

Razer Phone Cooler Chroma vine în două versiuni. Versiunea MagSafe a acestui cooler activ folosește magneți pentru a menține dispozitivul pe loc. Are o altă versiune care are o clemă universală pentru smartphone-uri Android și modele iPhone care nu sunt compatibile cu tehnologia MagSafe.

Ventilator Razer iPhone si Android

În ciuda faptului că este vizat pentru smartphone-uri, acest ventilator Razer nu are o baterie încorporată. Vine cu un cablu USB Type-C la USB Type-C de 1,5 m. Dacă este cazul, ventilatorul va trebui să fie conectat la o sursă de alimentare compatibilă cu USB-C, ceea ce nu este ideal pentru jucătorii de pe mobil atunci când călătoresc.

Razer Phone Cooler Chroma este disponibil pentru cumpărare prin intermediul site-ului web Razer pentru 59,99 dolari.

CITEȘTE ȘI: Razer Project Hazel este cea mai inteligentă mască de față din lume

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x