Primele imagini reale cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra?

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este ilustrat într-o serie de fotografii scurse care au apărut recent. Așa cum era de așteptat, smartphone-ul Samsung este foarte similar cu Galaxy S20 Ultra lansat în urmă cu câteva luni. Scurgerea confirmă în special prezența unui senzor foto cvadruplu pe spate și dezvăluie noua locație a sertarului dedicat S-Pen.

Anunțul oficial al Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra se așteaptă să se producă luna viitoare, dar unul dintre aceste telefoane a fost deja scurs. Samsung a postat accidental imagini cu Galaxy Note 20 Ultra pe site-ul său web pentru piața rusă. Acum, imagini din viața reală a smartphone-ului au fost postate pe internet și este o adevărată încântare.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra imagine frontală

Imaginile cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra au fost postate de YouTuberul Jimmy Is Promo. Imaginile scurse prezintă viitorul smartphone-pilot în avatarul său negru. Configurarea camerei cu vedere spre spate a telefonului pare să aibă patru senzori, iar unul dintre aceștia este o unitate de zoom optică în stil periscop. Al patrulea senzor din partea dreaptă ar putea fi fie un senzor 3D ToF, fie o unitate de autofocus cu laser (pare mai degrabă să fie un senzor ToF), dar în acest moment este destul de greu pentru a fi sigur.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra imagine profil

Samsung pare să păstreze afișajul Super AMOLED Infinity-O și pe Galaxy Note 20 Ultra și nu trece încă la o cameră selfie sub ecran. Butoanele de alimentare și volum sunt în partea dreaptă a telefonului, iar lunetele din jurul ecranului sunt destul de subțiri. Telefonul va avea un ecran cu marginea curbă, dar curbura nu este la fel de dramatică ca până acum.

YouTuber susține că locația S Pen și difuzorul au fost mutate în partea stângă a telefonului. O altă captură de ecran postată pe Twitter confirmă faptul că Galaxy Note 20 Ultra va veni cu Android 10 și One UI 2.5. 

Samsung este de așteptat să împartă în continuare seria Note 20 în cel puțin trei dispozitive la evenimentul său Galaxy Unpacked. Galaxy Note 20 Plus a fost doar reperat pe site-ul FCC, care a indicat că va fi alimentat de chipset-ul Snapdragon 865.

Deci, ce părere aveți despre Galaxy Note 20 Ultra?

Citește și: Apple începe să vândă iPhone XR-uri recondiționate

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x